11/01/24

Eubelius verwelkomt een nieuwe vennoot en drie nieuwe counsels

Eubelius verwelkomt Thomas Donnez als partner van de associatie. Daarnaast promoveerden Laura Janssens, Michiel Nuitten en Monica Rodriguez tot counsel. 

Thomas Donnez leidt het Banking & Finance team. Hij is gespecialiseerd in bank-en kapitaalmarkttransacties, zoals bankkredieten, projectfinancieringen en de uitgifte van obligaties. Thomas heeft een bijzondere focus op vastgoedfinancieringen en ontwikkelaars, investeerders en banken bij in hun transacties.

Laura Janssens is experte in het omgevingsrecht. Ze behandelt diverse materies zoals ruimtelijke ordening, milieurecht, bodem, onteigening en afval, en staat cliënten daarin bij in diverse dossiers waaronder plannings- en vergunningsdossiers. 

Michiel Nuitten legt zich toe op M&A-transacties (zowel nationaal als internationaal) en het algemeen vennootschapsrecht, met een uitgesproken focus op familiebedrijven en management participatieplannen.

Monica Rodriguez is een specialiste straf- en strafprocesrecht met een bijzondere expertise in het ondernemingsstrafrecht. Ze behaalde het getuigschrift voor cassatie in strafzaken (2018) en is tevens laureaat van de vierjarige beroepsopleiding in de cassatietechniek en -procedures (2019-2023).  

Jan Bocken (managing partner): “Wij zijn trots op de promotie van deze vier talenten van eigen bodem. Ze lieten zich elk in hun domein al zeer jong opmerken met hun expertise, doorzettingsvermogen en cliëntgerichtheid. Deze promoties illustreren onze full-service dienstverlening en onze overtuiging om te investeren in jong talent door vroeg genoeg in hun carrières impulsen te geven. Met die filosofie geloven we dat we onze cliënten over generaties heen in elke stap van hun pad kunnen ondersteunen.

dotted_texture