Swing - Law TogethereAddress:
Louizalaan 523 Avenue Louise
1050 Brussel-Bruxelles
Belgium
URL: https://swing-law.eu/

Als advocaten willen we onze cliënten helpen om op basis van hun activiteiten de uitdagingen van onze samenleving samen aan te gaan. We wensen onze juridische expertise ten dienste te stellen van de professionele, economische en maatschappelijke uitdagingen in onze veranderende wereld en dit door duurzame oplossingen voor te stellen.

Samen streven we ernaar om de rechtsnorm vast te stellen en dagen we onszelf uit door voortdurend onze antwoorden in vraag te stellen. Wij zijn van mening dat het recht een essentiële rol speelt in de maatschappelijke context en dat achtergrondkennis een belangrijke factor speelt om de wet te begrijpen.
De samenwerking die we nastreven en implementeren wordt weerspiegeld in de manier waarop we samenwerken met onze cliënten en onze verschillende partners, maar ook binnen het team. Dit team bestaat zowel binnen het kantoor als met confraters of externe experts, met wie we regelmatig samenwerken om samen een juiste antwoord te bieden op uw vragen en behoeften.

‘Law together’ verwijst naar een samenwerking met onze cliënten. Daarbij is onze onafhankelijkheid als advocaten een troef om de beste garantie voor onze cliënten aan te bieden.

Legal employee count :

4


Function :

Lawyer


Main Practices :[ infos ]


Public
Other


Region :

Brussels


Contact

No Contact

No open vacancies
No news
No articles

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network