Amedes Belgium

Address:
Steenweg 3-1
3540 Herk de Stad
Belgium
URL: http://www.amedes.be

Amedes is gespecialiseerd in het leveren van professionals in de verzekeringssector. Onze core business is projectsourcing waarbij we al vele jaren succesvol specialisten en interim managers op freelance basis inzetten op tijdelijke opdrachten.

De kwaliteit en service die wij altijd willen bieden, de ambitie van onze opdrachtgevers, onze medewerkers, kandidaten en onze resultaatgerichtheid vormen ons visitekaartje. Een kaartje waar plezier, passie en prestige op staat. En dat kaartje delen we intussen met een groeiend aantal mensen dat met ons werkt in de verzekeringssector.

Wij selecteren onze consultants niet alleen op kennis, kunde en passie voor het vak, maar ook op ambitie. Een door ambitie gedreven consultant wil elke dag het beste uit zichzelf halen ten gunste van onze opdrachtgevers. Deze ambitie is het hoofdingrediënt van succes.

Van trainee, via onze dienst Flexforzz, tot doorgewinterde seniorconsultant, Amedes levert altijd de juiste persoon voor uw opdracht of project. Onze diensten zijn transparant en onze prijsstelling eerlijk.

Function :

Legal Counsel
Paralegal
Support


Main Practices :[ infos ]


Other


Contact

No Contact

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network