Lydian logo

Kennelijk onredelijk ontslag: de te vermijden valkuilen

Regio Brussel

29 Sep

Webinar
dotted_texture

Over deze webinar

Sinds de invoering van het concept van het kennelijk onredelijk ontslag in 2014 door cao nr. 109, is de vordering tot schadevergoeding op grond van deze cao een klassiek twistpunt geworden wanneer werknemers hun ontslag betwisten.In de praktijk stellen we vast dat werkgevers er doorgaans van overtuigd zijn dat een ontslag gerechtvaardigd is, maar toch geeft dat vaak aanleiding tot discussie en het risico op een bijkomende schadevergoeding.

In dit webinar geven onze advocaten van het Employment, Pensions & Benefits departement een aantal praktische tips om klassieke fouten te vermijden.Eerst en vooral geven we tips over wat werkgevers kunnen doen tijdens de tewerkstelling om latere problemen te voorkomen. Vervolgens lichten we toe wat een werkgever best doet op het ogenblik van ontslag. Tot slot bekijken we wat nog mogelijk is wanneer een ex-werknemer na ontslag effectief een schadevergoeding wegens kennelijk onredelijk ontslag vordert.

Datum: 29 september 2022
Tijd: 11u30 - 12u30

Schrijf u nu in

U hebt tijdens dit webinar ook de kans om zelf vragen te stellen, die tijdens of na het webinar zullen beantwoord worden. Dit webinar wordt in het Frans en het Nederlands gegeven. Deelname is gratis.Dichterbij het webinar zal u van ons verdere details ontvangen om toegang te krijgen.

We hopen u allen te mogen verwelkomen op dit webinar! Als u vragen heeft over de webinars, aarzel niet ons te contacteren +32 2 787 90 77 or marketing@lydian.be.

Google Maps
Google Maps
Havenlaan 86c b113

1000 Brussel

Belgium

dotted_texture

Meer Opleidingen & Events

University of Luxembourg Competence Centre logo

Paralegal position: upgrade your skills

29 Sep

Webinar
Confocus logo

STRAFRECHT: de strafrechtelijke aansprakelijk…

29 Sep

Webinar
University of Luxembourg Competence Centre logo

Paralegal position: upgrade your skills

29 Sep

Webinar
dotted_texture