03/01/22

Eubelius benoemt drie nieuwe partners en twee nieuwe counsels

Eubelius is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Liesbet Vandenplas, Korneel Decroix en Joris De Wolf partners zijn geworden van ons kantoor per 1 januari 2022. Daarnaast benoemt de associatie ook twee nieuwe counsels: Thomas Donnez en Thijs Tanghe. Eubelius telt nu 24 vennoten en 14 (senior) counsels.
 


Liesbet Vandenplas maakt deel uit van de praktijkgroep Employment. Ze is al tien jaar advocaat bij ons kantoor en ze heeft twintig jaar ervaring in arbeids- en socialezekerheidsrecht, met focus op strategisch juridisch HR-advies en vertegenwoordiging in onderhandelingen en procedures. Zij heeft bijzondere ervaring op het vlak van herstructureringen, (aanvullende) pensioenen en internationale tewerkstelling.

Korneel Decroix is 15 jaar advocaat aan de balie van Brussel, en hij maakt al 10 jaar deel uit van de praktijkgroep Tax. Korneel is btw-specialist, maar zijn fiscale praktijk is ruimer met onder meer bijzondere expertise in de vastgoedsector, fondsenindustrie, bancaire sector en overheidsinstellingen.

Joris De Wolf startte zijn carrière bij Eubelius in 2010, en hij maakt deel uit  van het team Capital markets & listed entities. Hij legt zich toe op het vennootschaps- en financieel recht, met bijzondere aandacht voor openbare overnames en verplichtingen voor genoteerde ondernemingen.
Naast drie nieuwe partners, maken wij ook de benoeming van twee nieuwe counsels bekend.

Thomas Donnez is deel van onze praktijkgroep Banking & finance en legt zich toe op financieringstransacties zoals vastgoedfinanciering, projectfinanciering en schuldkapitaalmarkttransacties. Hij is verder ook actief in het structureren van investeringsfondsen en is advocaat bij Eubelius sinds 2013.

Thijs Tanghe behoort tot de praktijkgroep Dispute resolution & litigation. Hij is gespecialiseerd in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht en in geschillenbeslechting in diverse sectoren. Hij is advocaat bij ons kantoor sinds 2014.

Met deze interne promoties kan Eubelius zijn cliënten blijven ondersteunen op het hoogste niveau.

dotted_texture