Nonzerosum nu ook in Brussel
13/09/2021

Nonzerosum is al jaren actief als juridisch partner voor bedrijven en kantoren.  Waar zij zowel actief zijn voor KMO’s als internationale spelers over heel België, hebben ze nu ook besloten om centraal in het land een fysiek kantoor te starten. 

Daarom openden zij deze zomer hun deuren in Brussel. Stephanie Blommaert, partner bij nonzerosum, vertelt enthousiast: “Het nieuwe kantoor in de ‘Bridge Building’ is bewust gekozen gezien het centraal in België gelegen is, met een prachtig uitzicht op Koekelberg én het Atomium.

Tom Van Nieuwerburgh, tevens partner bij nonzerosum, vult verder aan: “Met ons bijkomend kantoor in Brussel leggen we specifiek ook de klemtoon op het Franstalig deel van het land en Luxemburg. De vraag was hier al vanuit onze klanten en kandidaten, en nu, samen met een specifiek samengesteld en toegewijd team kunnen we nog gerichter de juridische ondersteuning bieden bij Franstalige projecten en Franstalige vacatures en dat over onze drie pijlers heen.” Deze drie pijlers zijn juridische ondersteuning op afroep, het plaatsen van interim juristen en werving en selectie van juridische profielen.

Om de Franstalige klanten nog beter te kunnen bedienen, haalden ze bij nonzerosum ook Timothy Theunis aan boord als Director Recruitment Consulting. "Timothy heeft dankzij zijn vele jaren ervaring in de juridische sector binnen sales- en people managementfuncties nauwe voeling met de juridische sector en de klanten, waardoor kandidaten met vertrouwen bij hem terechtkunnen. Bovendien heeft hij een actief netwerk binnen de regio om de dienstverlening snel en efficiënt mee uit te bouwen", preciseert Stephanie nog. 
 

Zie ook : Nonzerosum

LexGO Network