Agio Legal staat voortaan voor het beste van advocatenkantoren Agio Law en Lige
22/07/2021

Advocatenkantoor Agio Law en advocatenkantoor Lige varen voortaan onder dezelfde wimpel: AGIO LEGAL. En dit vanaf 22 juli 2021.

Beide advocatenkantoren werkten in het verleden al meermaals goed én succesvol samen. Door deze samenwerking in gemeenschappelijke zaken groeiden de kantoren steeds meer naar elkaar toe. Een samengaan van beide kantoren is dan ook niks meer dan een logische en ambitieuze stap bevestigen Philippe Termote van advocatenkantoor Lige en Philippe Van den Broecke van advocatenkantoor Agio Law.  
 
Lige is verheugd dit samengaan met Agio Law aan te kondigen”, aldus Philippe Termote. “Beide kantoren werkten in het verleden inderdaad meermaals samen aan gemeenschappelijke zaken wat duidde op een uitgesproken symbiose. Met het nieuwe Agio Legal stellen we net zoals bij Lige steeds het belang van de cliënten voorop en zorgen we pragmatische oplossingen voor de uitdagingen van onze cliënten. Door dit samengaan kan de nadruk nog meer op kwaliteit en specialisatie komen te liggen binnen de verschillende teams van Agio Legal. Naast de specialisatie in ondernemingsrecht met een nadruk op insolventierecht en corporate litigation, wordt de praktijk aangevuld met de competenties M&A, arbeidsrecht en fiscaal recht. Ook de verdere ontwikkeling van de werkgroepen publiek recht en vastgoed recht worden door deze stap onderlijnd. Tevens stijgt de lokale verankering door bijkomende kantoren in Antwerpen, Brussel en Hasselt. Voor onze klanten zelf verandert er weinig, enkel de handelsnaam Lige verdwijnt. Maar zij krijgen er nòg meer expertise en service voor in de plaats.”  
  
Ook als stichter van Agio ben ik bijzonder verheugd over dit samengaan tussen Agio Law en Lige onder de naam Agio Legal”, aldus Philippe Van den Broecke. “Met het samenbrengen van onze kantoren breiden wij onze bestaande specialisaties uit met een team van vastgoedspecialisten en een uitgebreid team aan curatoren en versterken wij ons huidig team van specialisten in het insolventie-, vennootschaps-, ondernemings-, arbeids- en fiscaal recht. Naast gezamenlijke projecten en een gelijke visie op advocatuur, bleken ook onze bedrijfsculturen bijzonder synchroon. Zo staat Agio Legal voor een jonge dynamische ploeg die deel uitmaakt van een aantrekkelijk groeiverhaal. Met deze belangrijke stap verwerven wij een grotere footprint waardoor de cliënt nog beter geadviseerd kan worden, daarom ook dat we bewust kiezen voor de baseline ‘A personal engagement’.

Zie ook : Agio Legal

LexGO Network