01/07/21

CMS België versterkt hun corporate afdeling met de benoeming van twee vennoten

Advocatenkantoor CMS kondigt de benoeming van twee vennoten binnen hun departement vennootschapsrecht in Brussel aan.

Grégory de Sauvage vervoegde het corporate departement van het CMS-kantoor in Brussel in 2006. Hij legt zich toe op aandeelhoudersconflicten, aansprakelijkheid van bedrijfsleiders, faillissementen, gerechtelijke reorganisatie en andere procedures met betrekking tot de herstructurering van vennootschappen. Hij komt eveneens tussenbeide in aangelegenheden met betrekking tot zakelijk strafrecht. Zijn praktijk omvat advieswerk en geschillenbeslechting zowel in burgerlijke als strafrechtelijke zaken. Grégory is de auteur en coauteur van verscheidene publicaties en geeft regelmatig opleidingen en seminaries over de gerechtelijke reorganisatie en de aansprakelijkheid van bedrijfsleiders.

David Prync vervoegde het corporate departement van het CMS-kantoor in Brussel in 2011. Hij is gespecialiseerd in nationale en internationale transacties, bij overnames en fusies van vennootschappen, private equity en venture capital.

David behaalde een licentiaat in de rechten (2005) en een bijzondere licentie in Economisch Recht (2006) van de Université Libre de Bruxelles. Hij behaalde tevens een Master in Vennootschaps- en Commercieel Recht van King’s College (2007), University of London.

Renaud Dupont, Managing Partner van CMS België: “De benoeming van Grégory en David is een erkenning van hun harde werk, hun uitmuntende juridische vaardigheden, en hun uitstekende relatie met onze cliënten. De benoeming van David bevestigt de ambitie van CMS om een leidende positie op de markt van fusies en overnames in te nemen, terwijl de benoeming van Grégory een weerspiegeling is van de verfijning van compliance- en regelgevingskwesties in het bedrijfsleven, wat zeer gespecialiseerde advocaten zoals Grégory vereist.”

CMS België is een full-service advocatenkantoor met kantoren in Brussel, Antwerpen en Luxemburg en een omzet van meer dan 24 miljoen euro in 2020. Het kantoor telt momenteel meer dan 100 advocaten, allen deskundigen in hun respectieve vakgebieden, die samenwerken om cliënten de beste diensten te bieden in alle juridische en fiscale aangelegenheden.

Het Belgische Corporate team maakt deel uit van de CMS International Corporate praktijkgroep, die wereldwijd meer dan 700 specialisten telt en cliënten in alle rechtsgebieden adviseert in alle domeinen van het vennootschapsrecht, zoals fusies en overnames, private equity, equity capital markets, outsourcing, groepsherstructureringen en privatiseringen.

dotted_texture