Het advocatenkantoor CMS Belgiƫ versterkt de vakgroep fiscaal recht
01/03/2021

Het advocatenkantoor CMS kondigt met veel genoegen de komst aan van Mevrouw Stéphanie Houx als vennoot en dit vanaf 1 maart 2021. Stéphanie is gespecialiseerd in indirecte belastingen met een sterke focus op de vastgoedsector. Deze nieuwe aanwerving voltooit de huidige fiscale praktijk van CMS en zal de strategie van het wereldwijde kantoor versterken.

Voor de komst naar CMS, heeft Stéphanie meer dan 20 jaar belastingrecht uitgeoefend bij Allen & Overy, waar zij een erkend advocaat is geworden.

Volgens het internationale repertorium van Chambers and Partners 2020, heeft Stéphanie Houx "indrukwekkende expertise in btw-gerelateerde geschillen en advieszaken" en "ze is ook bekend bij marktcommentatoren vanwege haar werk als vertegenwoordiger van vastgoedbeleggers in mandaten voor belastingstructurering."

Renaud Dupont, Managing Partner van CMS België: "ik verheug mij erop om met Stéphanie samen te werken, gezien haar ruime ervaring inzake fiscaal recht, met zowel nationale als internationale cliënten. Haar grote netwerk, sterke marktkennis, pragmatische aanpak en ondernemersgeest zullen ongetwijfeld een aanwinst zijn voor het kantoor."

CMS België is een multidisciplinair advocatenkantoor, met vestigingen in Brussel, Antwerpen en Luxemburg en een omzet van meer dan 24 miljoen EUR in 2020. Het kantoor telt meer dan 100 advocaten, allemaal experts in hun respectievelijk vakgebied, die samenwerken om cliënten de beste service te bieden in alle juridische en fiscalen aangelegenheden.

Het team fiscaal recht van CMS in België maakt deel uit van de groep fiscaal recht van CMS op internationaal niveau, bestaande uit 500 specialisten wereldwijd. Zij adviseren klanten in alle rechtsgebieden in alle takken van het belastingsrecht, inclusief BTW, internationale belastingheffing, prijsoverdracht, belasting- structurering en geschillen.

Stéphanie is bereikbaar per telefoon op het nummer +32 (0)486 94 10 06 of via email: [email protected].

Zie ook : CMS Belgium

LexGO Network