Eversheds Sutherland België benoemt Céline Wauters als Partner
04/01/2021

Na een loopbaan van meer dan tien jaar bij Eversheds Sutherland is Céline Wauters vanaf januari 2021 benoemd tot Partner bij Eversheds Sutherland Belgium.

Céline Wauters begon haar carrière bij Eversheds Sutherland binnen het kantoor in Brussel in 2010. Vandaag heeft ze een sterke reputatie opgebouwd als ervaren advocaat arbeidsrecht.

Zij zal het toenemend aantal binnenlandse en internationale cliënten met raad en daad bijstaan bij hun complexe arbeidsrechtelijke problemen en vraagstukken. Het gaat hierbij onder meer om herstructureringen, sluiting van ondernemingen, beëindiging van arbeidsovereenkomsten, het opstellen en herzien van arbeidsreglementen en policies, internationale arbeidsvraagstukken, audits/due diligence voor multinationals, het opstellen van en onderhandelen van CAO's.

Céline heeft ook een ruime ervaring in procedures voor haar cliënten voor de Belgische rechtbanken en hoven. Zij heeft een bijzondere expertise op het gebied van privacy in het kader van de arbeidsrelatie.

Stefan Corbanie, Partner bij Eversheds Sutherland België en Directeur bij Eversheds Sutherland International zei :

" Céline is een toegewijde advocaat arbeidsrecht met een bewezen track record bij onze cliënten en in de International Employment Practice. Aangezien we onze praktijk en onze reputatie in België blijven uitbouwen, zal haar reputatie en ervaring een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de Employment and Pensions’ praktijk en van ons kantoor in Brussel. Ik kijk ernaar uit om nauw met haar samen te werken als Partners."

Koen Devos, Partner bij Eversheds Sutherland België en hoofd van het corporate /commercial team in Brussel , zei:

" We zijn erg blij en trots om Céline als Partner te mogen verwelkomen. Ze vormt samen met Stefan een dreamteam om vanuit ons kantoor in Brussel een toonaangevende Employment praktijk verder uit te bouwen."

Céline Wauters zei ook:

"Ik ben verheugd dat ik me bij het team kan voegen als Partner. Als ingewijde in Eversheds Sutherland ben ik erg blij dat ik als eerste vrouwelijke Partner van Eversheds Sutherland Belgium ben aangesteld. Ik hoop dat ik een inspiratiebron kan zijn voor andere vrouwelijke advocaten. Stefan en ik vullen elkaar perfect aan, waardoor er een perfecte mix ontstaat voor het team en de cliënten. "

Zie ook : Eversheds Sutherland

LexGO Network