Eversheds Sutherland's “Step up to the Plate 10k Challenge”
09/12/2020

Eversheds Sutherland nodigt iedereen in elk van zijn 68 kantoren wereldwijd uit om deel te nemen aan de Step up to the Plate 10K challenge, een zeer bijzondere oproep tot liefdadigheid om geld in te zamelen voor lokale voedselbanken en soortgelijke liefdadigheidsinstellingen. De partners bij Eversheds Sutherland Belgium engageren zich alvast om het opgehaalde bedrag in België te verdubbelen.

Tussen 3 en 11 december moedigt het bedrijf zijn medewerkers aan om 10 km te wandelen en €10 te doneren aan een door hen gekozen lokale voedselbank voor de komende winterperiode.

"We moedigen degenen die willen deelnemen aan deze wereldwijde inspanning aan om 10 km te wandelen, te fietsen, te lopen of te rijden, in combinatie met een donatie van €10 per deelnemer aan de Belgische Federatie van Voedselbanken" , zegt Stefan Corbanie - Partner bij Eversheds Sutherland België.

"Onze teams en hun klanten worden uitgenodigd om de uitdaging virtueel te houden - ze kunnen deelnemen op elke manier die ze maar willen, rekening houdend met de specifieke Covid-19 beperkingen" , voegt Koen Devos - Partner bij Eversheds Sutherland België toe.

Voedselbanken zijn een broodnodige hulpbron bij het verstrekken van voedsel aan diegenen in onze samenleving die het zich misschien niet kunnen veroorloven, vooral door de pandemie van dit jaar. Bijna 500.000 mensen hebben volgens de Belgische Federatie van Voedselbanken voedselhulp nodig in België. Met dit in het achterhoofd is de ondersteuning van de lokale gemeenschappen in België door middel van de "Step up to the Plate"-uitdaging voor al zijn medewerkers en betrokkenen een kans om samen te werken tegen armoede en specifiek voor de mensen die honger lijden.

Solidariteit zit in het DNA van Eversheds Sutherland. Daarom hebben de partners van Eversheds Sutherland België zonder aarzelen besloten om het ingezamelde bedrag in België te verdubbelen voor wie het deze winter extra hard nodig heeft.

Eversheds Sutherland wil ook cliënten, contacten en vrienden uit de hele juridische sector uitnodigen om mee te doen als ze dat willen, door contact op te nemen met Kristel Van Doren (e-mail: [email protected]).

Het is gemakkelijk om deel te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Loop 10km tussen 9 en 14 december, rekening houdend met eventuele Covid-19 beperkingen die van toepassing zijn. Fietsen, scooteren of wheelen is ook mogelijk en binnenshuis lopen telt ook mee! Je hoeft de 10k niet in één keer af te leggen. Hoe je de uitdaging ook aangaat, neem een foto om deze met ons te delen.
  2. Doneer €10 of een bedrag waar je je prettig bij voelt, aan een lokale voedselbank of liefdadigheidsinstelling.
  3. Deel je inspanningen op de sociale media en nodig familie en vrienden uit om mee te doen - iedereen is welkom! Vergeet niet om “Eversheds Sutherland” te taggen.

Leuk weetje! Als iedereen in Eversheds Sutherland meedoet, heeft het collectief een aanzienlijk bedrag opgehaald en meer dan 40.000 km afgelegd - dezelfde afstand die nodig is om de wereld rond te lopen. Als ook vrienden en synpathisanten uit de juridische sector mee willen doen, dan kunnen we wellicht twee keer rond de wereld lopen!

Voor meer details of foto’s, gelieve contact op te nemen met:

Kristel Van Doren
Eversheds Sutherland Belgium
Telefoon +32 2 737 93 46
E-mail [email protected]

Zie ook : Eversheds Sutherland

LexGO Network