Tender Law verwelkomt nieuwe vennoot
23/11/2020

Tender Law verwelkomt nieuwe vennoot - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in Belgiƫ en Luxemburg!

Tender Law is verheugd Sarah Moens te verwelkomen als nieuwe partner. Sarah vervoegt Tender Law na enkele jaren bij top-tier kantoren zoals DLA Piper en Stibbe, waar ze publieke en private cliënten adviseerde over alle aspecten van overheidscontracten en overheidsopdrachten. In het verleden heeft Sarah commerciële ervaring opgedaan als bedrijfsjurist. Zij is een frequente spreker op nationale en internationale conferenties en ze geeft gastcolleges aan universiteiten in België en in het buitenland. Ze is auteur van verscheidene juridische publicaties en wordt regelmatig geciteerd in de pers (De Tijd, L’Echo, Het Financieele Dagblad…).

"Ik kijk er naar uit om Tender Law verder uit te bouwen. Ons doel is om het toonaangevende nichekantoor te worden op het gebied van overheidsopdrachten en overheidscontracten", aldus Sarah.

Haar vennoot Stijn Maeyaert is uiteraard bijzonder verheugd met haar komst: “Sarah is een uitstekende aanwinst om het kantoor verder uit te bouwen en stond dan ook absoluut bovenaan onze “wishlist”. Door haar ruime ervaring in gerenommeerde advocatenkantoren en haar persoonlijke en gedreven aanpak zullen we onze cliënten nog beter kunnen bijstaan. “

Haar volledige biografie is beschikbaar op www.tenderlaw.be/team

Tender Law is een Belgisch advocatenkantoor met een focus op overheidscontracten. Dit unieke zwaartepunt laat toe haar klanten eersterangs en gespecialiseerde dienstverlening te bieden tegen competitieve tarieven. Tender Law streeft naar een advocatuur 3.0. waarin een persoonlijke aanpak en groei van de klant primeren.Zij geeft in drie talen (Nederlands, Frans, Engels) bijstand bij overheidsopdrachten, concessies, publiek-private samenwerking (PPS), publiek vastgoed en bouwrechtgeschillen. 

Meer informatie kan u vinden op www.tenderlaw.be.

Zie ook : Tender Law

LexGO Network