Nieuwe partner versterkt Notius
11/06/2020

Notius Advocaten is verheugd aan te kondigen dat Greg Jacobs het kantoor vervoegt als partner, en dit na een intensieve samenwerking van reeds meer dan tien jaar als of-counsel, hoofdzakelijk in administratiefrechtelijke dossiers. Als specialist op vlak van stedenbouw- en milieurecht, onroerend goed en administratief recht, brengt Greg waardevolle expertise mee naar Notius, een kantoor dat zich hoofdzakelijk richt tot vastgoedprofessionals.

Greg is vijfentwintig jaar geleden begonnen aan de balie van Brussel, en heeft voor diverse grote Belgische en internationale kantoren gewerkt. In 2013 heeft hij zijn eigen kantoor Jacobs Advocaten opgericht. Zijn praktijk integreert hij nu volledig binnen Notius.

Cliënten prijzen Greg niet alleen voor de grondige kennis van zijn vakgebied, maar ook voor zijn rustige en beheerste aanpak. Daarnaast is hij een gedreven pleiter en verschijnt hij regelmatig voor de raad voor vergunningsbetwistingen, de Raad van State, en het grondwettelijk hof. Hij beschikt over het getuigschrift advocaat in strafzaken bij het Hof van Cassatie. Ook is hij lid van het Genootschap Advocaten Publiekrecht (GAP) en van de vereniging voor omgevingsrecht (VVOR).

Dankzij de toetreding van Greg, profileert Notius zich nog meer als referentiekantoor voor vastgoedrecht.

Zie ook : Notius Advocaten

LexGO Network