Bird & Bird benoemt Domien Op de Beeck als vennoot
08/05/2020

Het internationaal advocatenkantoor Bird & Bird benoemt de in Brussel gevestigde intellectuele eigendom (IE) advocaat, Domien Op de Beeck, tot vennoot.

Sinds Domien zich in 2007 bij het kantoor heeft aangesloten vertegenwoordigt hij de clie╠łnten van Bird & Bird in rechtbanken en IE- instanties in Belgie╠ł en daarbuiten. Hij ontwikkelde zich tot een expert in de meer technische IE-rechten, met een bijzondere focus op kwesties aangaande octrooien, modellen en bedrijfsgeheimen.

Zijn werk wordt erkend in de juridische rangschikkingen, waarin hij steevast wordt omschreven als een "rising star". Hij is een actief lid van de International Association for the Protection of Intellectual Property (AIPPI), waarin hij permanent deel uitmaakt van de werkgroepen inzake het modellen- en het octrooirecht. Hij is ook lid van de Licensing Executing Society (LES) en de European Patent Lawyers Association (EPLAW).

Anne Federle, co-managing partner van het Brussels kantoor van Bird & Bird, zegt (vertaald):

"We zijn absoluut verheugd om Domien tot vennoot te benoemen. Hij is e╠üe╠ün van de meest gerespecteerde octrooi-advocaten in Belgie╠ł en zijn promotie onderstreept de toegevoegde waarde die hij biedt, zowel voor onze top-tier IE-praktijk als voor onze clie╠łnten".

Jean-Christophe Troussel, hoofd van de IE-praktijk in Brussel, zegt (vertaald):

"Domien is al 12 jaar een essentieel lid van ons rang 1 team. Hij houdt stand in de rechtbank zoals weinig anderen dat doen. Onze klanten waarderen zijn vertrouwdheid met het technologische landschap en zijn vermogen om de meest complexe wetenschap te vatten. We zijn fier dat hij deel uitmaakt van ons team en persoonlijk ben ik bijzonder trots dat hij tot vennoot wordt gepromoveerd".

Domien is één van de zeven nieuw benoemde vennoten in de jaarlijkse wereldwijde promotieronde van Bird & Bird, effectief vanaf mei 2020. Om de volledige lijst van promoties te bekijken, bezoek de Bird & Bird website.

David Kerr, CEO van Bird & Bird, zegt (vertaald):

"Felicitaties voor Afra, Claudia, Djazia, Domien, Federico, Mark en Rebecca - Ik ben verheugd om elk van deze gedreven, getalenteerde personen in het partnership te mogen verwelkomen.

Bird & Bird gelooft in het stimuleren en belonen van talent, en de benoeming van deze zeven scherpe juridische geesten in het partnership zet het kantoor op weg voor langdurig succes en welvaren voorspoed?, ondanks de uitdagende omstandigheden waar we momenteel allemaal mee te maken hebben.

Ik kijk er naar uit om deze promoties met u allen persoonlijk te vieren, hopelijk in de niet al te verre toekomst.

Zie ook : Bird & Bird (Belgium) LLP

LexGO Network