Ségolène Geeraert versterkt Steve Legal
02/03/2020

Ségolène Geeraert versterkt Steve Legal als jouw nieuw Single Point of Contact voor je carrièrevragen in Legal in het Brusselse.

Ségolène focust zich op het begeleiden van Legal talent naar de volgende juiste opportuniteit in advocatenkantoren en bedrijven gelegen in Brussel.

Ségolène behaalde haar Master in Law aan de K.U.Leuven, aangvuld met een LL.M. in Comparative & International Dispute Resolution aan Queen Mary University of London en een Postgraduaat in Real Estate aan de K.U.Leuven. Ségolène was gedurende 5 jaren advocaat gespecialiseerd in Commercial & Real Estate Law aan de Franstalige Balie te Brussel.

De toegevoegde waarde van Ségolène ligt in een combinatie van het beste van beide werelden: een grondige kennis van de sector, sterke analytische skills, een uitgebreid netwerk én een natuurlijke match met de waarden van Steve Legal: #nieuwsgierigheid, #generositeit en #ambitie. Contacteer Ségolène en ervaar onze missie van #BoostingProfessionalEnergy!

Ségolène wordt begeleid door Bernard Van Steenberge, co-founder van Steve Skills, Master in Law aan de R.U.Gent, gevolgd door een M.B.A. aan Solvay Business School en met een professionele expertise van 13 jaar in verscheiden leiderschapsrollen binnen hetzelfde internationaal werving - & selectiekantoor in België en Nederland.

Ben je actief in: #RegioBrussel #CorporateLaw #CommercialLaw #FinanceLaw #TaxLaw #IP #EmployementLaw #SocialLaw #M&A?

Zoek je een opportuniteit in #GoldenCircle #NicheBoutiques #LargeBelgianFirms #MultiNationals #ScaleUps #KMO #InterimManagement #Permanent?

Wij bieden: #TailorMadeRecruitment #TalentDevelopment #CareerAdvice in #Nederlands #Français #English

We nodigen je uit om Ségolène haar contactgegevens te scannen en/of neem contact op via:

Telefoon: +32 (0)2.899.92.69

GSM: +32 (0) 485.66.63.02

E-mail: [email protected]

Website: www.stevelegal.be

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ségolène-geeraert-0290aa88/

Zie ook : Steve Skills

LexGO Network