Nieuwe vennoot bij Adhemar.Law
11/01/2020

Adhemar.Law heeft Jannick Poets (Lommel, 1990) op 1 januari 2020 benoemd als vierde partner van het kantoor. Hiermee versterkt Adhemar.Law haar positie op het gebied van overheidsopdrachten. 

Jannick Poets is gespecialiseerd in overheidsopdrachten, onteigening en algemeen publiek recht. Zij zal vanuit de Hasseltse vestiging werken aan de verdere uitbouw van het kantoor. Jannick beschikt over een ruime ervaring met het voeren van procedures voor het Grondwettelijk Hof, de Raad van State, de Raad voor Vergunningsbetwistingen en de burgerlijke rechtbanken.

Kwaliteit, ontwikkeling en groei zijn belangrijk binnen ons kantoor. Met de benoeming van Jannick als partner met een focus op overheidsopdrachten bieden we een antwoord op de vraag van cliënten om hen ook in deze materie nog beter te begeleiden” aldus Jan Roggen, partner bij Adhemar.Law.

Stefanie Debeuf en Joris De Pauw, partners bij Adhemar.Law vullen aan: “We zijn erg verheugd met deze benoeming. Deze stap past bij de ambitie van Adhemar.Law om te groeien en onze positie te verstevigen.”

In september 2020 zal Adhemar Law nog verder uitbreiden met de komst van drie nieuwe medewerkers. 

Adhemar.Law is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het omgevingsrecht, het vastgoed- en bouwrecht en het bestuursrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar.Law een volledige dienstverlening aan publieke en private bouwheren, aannemers, architecten, studiebureaus en overheden. De nadruk ligt op een pragmatische aanpak. Adhemar.law stelt haar expertise ook ter beschikking van andere advocaten en consultants. Vanuit Hasselt, Mechelen en Brussel bedienen ze de volledige Vlaamse en Brusselse markt. Adhemar.Law wordt aanbevolen door de Legal500.

Zie ook : Adhemar Advocaten

LexGO Network