Eubelius benoemt twee nieuwe vennoten en een counsel
11/01/2020

Eubelius is bijzonder verheugd om de promotie aan te kondigen van twee nieuwe vennoten en een counsel. Met ingang van 1 januari 2020 treden Bart Martel en Pieter Callens toe tot de associatie als vennoot. Joris De Wolf wordt benoemd tot counsel. Alle drie zijn ze hun carrière gestart bij het kantoor. Eubelius telt nu 22 vennoten en 17 (senior) counsels.


​V.l.n.r. Bart Martel, Pieter Callens and Joris De Wolf 

Bart Martel is actief in het publiek en administratief recht, met een bijzondere expertise inzake grondwettelijk recht en omgevingsrecht. Hij begon zijn carrière bij Eubelius in 2005. Als expert was hij verbonden aan het Uitvoeringscomité voor de Institutionele Hervormingen, dat instond voor de uitvoering van de Zesde Staatshervorming.

Pieter Callens is gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten en IT-recht. Hij startte bij Eubelius in 2004. Als lid van de Belgische Raad voor Intellectuele Eigendom adviseert hij de overheid bij de opmaak van nieuwe wetgeving. Pieter is (co-) auteur van verschillende publicaties waaronder de boeken “The Unitary Patent and the Unified Patent Court” en “Octrooien in België”. Hij heeft ook uitgebreide expertise in het begeleiden van IT-gerelateerde overeenkomsten en geschillen.

Joris De Wolf legt zich toe op het vennootschaps- en financieel recht, met bijzondere aandacht voor openbare overnames en verplichtingen voor genoteerde ondernemingen. Hij is verbonden aan het kantoor sinds 2010. Vorig jaar nog begeleidde hij Gilead bij haar baanbrekende R&D-samenwerking met Galapagos.

Met deze interne promoties kan Eubelius haar cliënten blijven ondersteunen op het hoogste niveau.

Zie ook : Eubelius

LexGO Network