Van Olmen & Wynant verwelkomt een nieuwe vennoot
12/11/2019

Van Olmen & Wynant is verheugd te kunnen aankondigen dat Koen Hoornaert het kantoor vervoegt als Vennoot. Hij zal er, onder leiding van Luc Wynant, de praktijkgroep vennootschapsrecht verder helpen uitbouwen.

Koen Hoornaert heeft een ruime ervaring in vennootschapsrecht en fusies en overnames. Hij adviseert familiebedrijven, investeringsfondsen en multinationals over alle aspecten van het vennootschapsrecht, met een bijzondere kennis op het vlak van fusies en overnames en herstructureringen. Hij staat zowel de onderneming zelf, als de aandeelhouders of bestuurders bij. 

Zijn ervaring sluit naadloos aan bij de niche corporate praktijk van Van Olmen & Wynant, dat in het Belgische landschap zijn sporen verdiend heeft op vlak van complexe corporate transacties, investeringsfondsen en MBO’s. 

Alvorens Van Olmen & Wynant te vervoegen, was Koen actief als advocaat in de corporate praktijk van één van de grootste internationale advocatenkantoren, waar hij een brede waaier aan ondernemingen en investeringsfondsen adviseerde. Koen behaalde een masterdiploma in de rechten aan de Universiteit Gent en een LL.M in International Business and Economic Law aan Georgetown University Law Center te Washington D.C. als Fellow van de Belgian American Educational Foundation (B.A.E.F.) en Francqui Stichting. Koen is lid van de balies van Brussel en New York. Koen is tevens verbonden aan het Instituut voor Handels- en Insolventierecht van de KU Leuven.

Luc Wynant: “Van Olmen & Wynant wil uitblinken wanneer de transactie snel, ‘lean’ en pragmatisch moet begeleid worden. Koen Hoornaert is een veelkunner met veel ervaring op het vlak van complexe transacties. Voor onze praktijk is hij de ‘perfect match’.

Koen Hoornaert vult aan: “Ik ben zeer verheugd om Van Olmen & Wynant te vervoegen. Van Olmen & Wynant heeft een erg sterke reputatie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met Luc Wynant de praktijkgroep vennootschapsrecht verder uit te bouwen en samen met ons ‘dream team’ onze cliënten optimaal te kunnen helpen.

Zie ook : Van Olmen & Wynant

LexGO Network