Peter Craddock versterkt NautaDutilh's IT-praktijk
05/11/2019

NautaDutilh heeft juridisch technoloog Peter Craddock aangesteld als counsel, met ingang van 4 november 2019. Hij zal de Data Protection, Cybersecurity en IT-praktijk in Brussel leiden en de expertise van het kantoor, die over de hele Benelux reikt, op deze gebieden verder helpen ontwikkelen. 

Peter's unieke combinatie van juridische expertise en ervaring als softwareontwikkelaar zorgt ervoor dat hij gericht advies kan geven aan KMO's en wereldwijde spelers op een manier die zakelijke, technische en wettelijke voorschriften met elkaar verenigt. Hij heeft veel ervaring met complexe projecten op het gebied van privacy en gegevensbescherming, cyberveiligheid, e-commerce, softwarecontracten en -aanbestedingen, en de outsourcing van IT-diensten. Hij staat ook regelmatig cliënten bij met projecten over nieuwe technologieën en nieuwe manieren om gegevens te gebruiken.

Daarnaast heeft Peter de ontwikkeling geleid van diverse tools voor klanten, zoals een tool voor het beoordelen van de ernst van datalekken of slimme checklists voor compliance monitoring doeleinden.

"Wij zijn ervan overtuigd dat Peter met zijn unieke combinatie van juridische expertise en ervaring als softwareontwikkelaar perfect geschikt is om onze Data Protection, Cybersecurity en IT-praktijk, en het kantoor als geheel verder te versterken. Wij wensen Peter het allerbeste in zijn nieuwe rol", zegt Dirk Van Gerven, Managing Partner van NautaDutilh Brussel.

Zie ook : NautaDutilh ( Mr. Peter Craddock )

LexGO Network