19/09/19

Stibbe versterkt vastgoedpraktijk

Stibbe verwelkomt transactioneel vastgoedadvocaat Matthias Maselis als nieuwe vennoot in zijn Brusselse kantoor. Matthias zal Stibbe’s vastgoedpraktijk versterken. Stibbe wil zo inspelen op nieuwe marktbehoeften in de vastgoedsector. Matthias vervoegt Stibbe op 19 september 2019.

Stibbe biedt met de komst van Matthias Maselis een antwoord op de groeiende markvraag naar transactionele vastgoedexpertise. Matthias heeft een diepgaande kennis van de vastgoedsector en beschikt over sterke technische en commerciële vaardigheden, waardoor hij cliënten over elk type vastgoedtransactie kan adviseren. Hij richt zijn praktijk voornamelijk op grootschalige vastgoedtransacties voor institutionele investeerders en grote projectontwikkelaars die actief zijn op de Belgische en Luxemburgse markt.

Matthias’ visie om de vastgoedsector vanuit een geïntegreerd aanbod te benaderen, sluit naadloos aan bij Stibbe’s multidisciplinaire strategie. Dat maakt van hem de perfecte versterking van Stibbe’s vastgoedpraktijk. Matthias zal nauw samenwerken met senior vennoot Rudy Nauwelaerts en met de departementen ruimtelijke ordening en omgevingsrecht, fiscaal recht, publiekrecht en vennootschapsrecht. Die geïntegreerde aanpak laat Stibbe toe om over alle aspecten van het vastgoedrecht te adviseren.

Wouter Ghijsels, Managing Partner van Stibbe Brussel, zegt: “We zijn verheugd om Matthias bij Stibbe te verwelkomen en om te zien dat ons businessmodel jonge, getalenteerde en veelbelovende next-generation advocaten aantrekt. Matthias is een uitstekende advocaat die door cliënten geprezen wordt om zijn dynamische stijl en strategische inzicht. Hij zal ongetwijfeld een schat aan expertise en sectorkennis aan onze vastgoedpraktijk toevoegen.”

Matthias Maselis vult aan: “Stibbe staat op de Belgische markt bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide service. Ik kijk er erg naar uit om het vastgoedteam van Stibbe te vervoegen en zijn vastgoedpraktijk verder uit te breiden, zodat we onze cliënten de best mogelijke service kunnen aanbieden.”

dotted_texture