De LexGO Legal Career Guide 2019-2020 is verschenen!
20/09/2019

Deze week verscheen de nieuwe editie van de LexGO Legal Career Guide, zowel op papier als online.

Als de belangrijkste carrière- en informatiesite voor wie werkt in de juridische sector, neemt LexGO nu voor de 3e keer het initiatief om een 360° rondreis doorheen de juridische beroepen voor te stellen. Hugo De Maertelaere van LexGO is bijzonder tevreden met het geleverde werk: "Doorheen onze contacten met alle actoren binnen de juridische wereld stelden we telkens opnieuw vast dat de arbeidsmarkt voor juridische beroepen weinig transparant is. 

Voor wie zoekt naar informatie is het vaak een zeer frustrerende ervaring. Met de juridische carrièregids van LexGO hopen we vele vragen rond carrièrekeuzes te kunnen beantwoorden. Zo kunnen onze lezers hun professionele horizon verruimen en de juiste informatie raadplegen voor het maken van een geïnformeerde beslissing over hun carrière.  We hebben onze blik ook uitgebreid naar het het Groothertogdom Luxemburg en hebben een hoofdstuk toegevoegd over werken als (Belgische) advocaat, jurist of fiscalist in deze locatie die zoveel interessante uitdagingen biedt."

De LexGO Carrièregids is gratis beschikbaar in het Nederlands en het Frans. U kan deze online raadplegen op de website van LexGO of u kan (zolang de voorraad strekt) een papieren exemplaar opvragen via [email protected] (vermeld "Career Guide" en de gewenste taal in het onderwerp van de mail).
 

LexGO Career Guide for 2019-2020 - Geef jouw juridische carrière een boost met deze praktische gids voor alle juristen die werk zoeken in België of Luxemburg!

LexGO Network