Geschillenbeslechtingsspecialist Sébastien Ryelandt vervoegt Strelia
11/06/2019

Strelia is verheugd aan te kondigen dat Sébastien Ryelandt het kantoor heeft vervoegd om het departement geschillenbeslechting in Brussel en Luxemburg te versterken.

Sébastien Ryelandt heeft aanzienlijke ervaring in arbitrage en procesvoering en in het bijzonder in bankgeschillen, waaronder aansprakelijkheidsclaims voor vermogensbeheer, geschillen over kredietfaciliteiten, het oproep van bankgarantie en strafrechtelijke procedures (white collar). Hij behandelt ook algemene commerciële geschillen. Hij wordt als vooraanstaand advocaat op het gebied van geschillenbeslechting sterk aanbevolen door de meest gezaghebbende juridische gidsen.

Vooraleer Strelia te vervoegen, was Sébastien Ryelandt, sinds 2005, het hoofd van het departement geschillenbeslechting bij Clifford Chance in Brussel.

Ik ben heel blij om Sébastien Ryelandt bij Strelia te mogen verwelkomen. Sébastien heeft dezelfde eigenschappen en ambities als de andere vennoten bij Strelia. Zijn vaardigheden vormen een waardevolle aanvulling voor onze bestaande praktijk en ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van ons departement geschillenbeslechting,” zegt Olivier Clevenbergh, Managing Partner van Strelia.

Sébastien Ryelandt voegt toe: “Ik was onder de indruk van de kracht van Strelia op het vlak van geschillenbeslechting, zowel nationaal als internationaal, onder meer in arbitrage. Ik ben erg enthousiast om met zo'n geweldig team samen te werken. Ik werd aangetrokken door de combinatie van technische vaardigheden en het niveau van de dienstverlening aan cliënten”.

Zie ook : Strelia ( Mr. Sébastien Ryelandt )

Mr. Sébastien Ryelandt Mr. Sébastien Ryelandt

LexGO Network