Marie-Hélène Jacquemin vervoegd Monard Law
08/05/2019

Departement Arbeidsrecht in volle uitbreiding trekt voormalig vakgroepshoofd van EY Law en Simmons & Simmons aan

Marie-Hélène Jacquemin maakt vanaf mei 2019 deel uit van het team arbeidsrecht van Monard Law Brussel dat, vorig jaar nog, het arbeidsrechtelijk team van vennoot Bert Theeuwes mocht verwelkomen. Ze was voordien verantwoordelijk voor de departement arbeidsrecht van EY Law en Simmons & Simmons in België. Samen zullen ze de vakgroep arbeidsrecht verder uitbouwen en de ambitie van het kantoor om België ’s beste geïntegreerde arbeidsrechtelijke vakgroep te zijn verder nastreven.

Marie-Hélène heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale advocatenkantoren. Haar praktijk omvat alle aspecten van arbeids- en sociale zekerheidsrecht. Daarenboven heeft ze specifieke ervaring met betrekking tot herstructureringen (waaronder ook interne herstructureringen) van nationale en internationale ondernemingen, collectieve ontslagen, sluitingen, bedrijfsoverdrachten, fusies en overnames.

Marie-Hélène berichte  heel enthousiast te zijn om Monard Law te vervoegen: “Na bijna 25 jaar ervaring binnen internationale netwerken zoals EY Law en Simmons & Simmons, kijk ik erg uit naar het assisteren in de uitbouw van de vakgroep arbeidsrecht, dewelke lokaal gestuurd, kwalitatief doch vastberaden en betaalbaar is. Ik kan niet wachten om te starten en deel uit te maken van dit ambitieuze team”.

Bert Theeuwes, Brusselse vennoot arbeidsrecht, reageerde dat hij bijzonder uitkijkt naar haar komst: “Marie-Hélène is niet alleen een uitmuntende advocate, ze is ook een erg fijn persoon om mee samen te werken. Haar ervaring, oog voor detail en oprechte interesse in de noden en bezorgdheden van de cliënt zullen erg geapprecieerd worden door onze cliënten. Haar taalvaardigheid en haar enthousiasme om een sleutelfiguur te zijn in de ontwikkeling van onze ambities op de Franstalige markt, zowel nationaal als internationaal, zijn inspirerend”.

Karen Braeckmans, CEO van Monard Law, meldde niet gelukkiger te kunnen zijn: “Ze brengt complementaire ervaring binnen ons arbeidsrechtelijk team, één van de grootste teams binnen een full service kantoor in België.”

Zie ook : Monard Law

LexGO Network