Crowell & Moring en het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) hernieuwen hun partnership
19/04/2019

Crowell & Moring en het Belgische Instituut voor bedrijfsjuristen zijn verheugd te kunnen melden dat zij hun jarenlange samenwerking verder zetten. De voorbije jaren heeft het partnership steeds gezorgd voor een constante uitwisseling van expertise en kennis, met onder andere een reeks succesvolle seminaries die het Instituut en Crowell & Moring tezamen organiseerden. Zo wordt onder meer aan de dagelijkse pragmatische noden van ondernemingen een antwoord geboden, door juridische know-how en praktische tips en informatie uit te wisselen.

Kristof Roox, Co-Managing Partner bij Crowell & Moring: “Wij zijn bijzonder tevreden over de jarenlange samenwerking met het IBJ en ook in 2018 is gebleken dat het IBJ en Crowell & Moring op éénzelfde golflengte zitten. De strategie van het IBJ  past perfect bij onze visie over hoe wij de bedrijfsjuristen het best kunnen ondersteunen en we kijken er dan ook naar uit om verder onze kennis te kunnen delen en van elkaar te leren”.

De voorbije jaren heeft Crowell & Moring allerhande thema’s behandeld vanuit diverse praktijkgroepen.  In deze nieuwe samenwerking wordt opnieuw gekeken naar praktrijkoverschrijdende thema’s en zal er gefocust worden op Litigation, wat nog steeds één van de sterktes is van Crowell & Moring, dat in november 2018 bekroond werd met de Trends Legal Award voor beste kantoor in Litigation.

Zo is er in dit samenwerkingsakkoord gedacht aan hot topics zoals Big Data en de mededingsrechtelijke aspecten daarvan, GDPR en (HR) Privacy, Directors & Officers Liability, IP en Trade Secrets, Product Liability & Safety, de Brexit, Cybersecurity Incident Management, enz. Er zullen Open Table seminaries in kleine groepen georganiseerd worden, maar evengoed worden bepaalde thema’s uitgediept tijdens uitvoerige en gedetailleerde lezingen voor een groter publiek.

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network