Medewerker Baker & McKenzie wint VPG Pleitwedstrijd
07/03/2019

Younes Sebbarh heeft de eerste prijs gewonnen op de VPG Pleitwedstrijd 2019 die plaatsvond in de 'Universitaire Stichting' in Brussel op 26 februari 2019.

Tijdens deze pleitwedstrijd stelden 16 kandidaten van verschillende gerenommeerde advocatenkantoren hun argumenten voor aan een jury bestaande uit de heer Luc Vanaverbeke (voorzitter van de stagecommissie), mevrouw Saskia Kerkhofs (lid van de raad van de Brusselse balie) en de heer Jan Donkers (vertegenwoordiger van de advocaat-stagiairs). De kandidaten werden beoordeeld op de structuur van de pleidooien, de duidelijkheid van de presentatie, de taalvaardigheid en de juistheid van de juridische analyse.

De winnaar, Younes Sebbarh, zal nu de eer van de Balie van Brussel mogen verdedigen op de 'Internationale Pleitwedstrijd der Zuidelijke Nederlanden' gehouden op 5 april 2019 in Breda (Nederland).

Younes is vennootschapsrechtadvocaat bij het internationale advocatenkantoor Baker McKenzie waar hij zich voornamelijk bezighoudt met beursgenoteerde ondernemingen, beurstransacties en M&A.

Hij werd toegelaten tot de balie van Brussel na het behalen van rechtendiploma's aan de KULeuven, de universiteit van Louvain-la-Neuve en de UHasselt.

Op dit moment is Younes ook genomineerd voor de prijs "Advocaat van het jaar" in het kader van de Diwan Awards 2019. U kunt tot 25 maart 2019 op hem stemmen via de volgende website:
Diwan Awards.
 

  Younes Sebbarh

Zie ook : Vlaams Pleitgenootschap

LexGO Network