Oproep aan de opleidingsverstrekkers
25/02/2019

Bent u op zoek naar een manier om uw opleidingsaanbod op een simpele en efficiënte wijze kenbaar te maken aan een breder publiek, een betere visibiliteit te bekomen en uw kennis met onze leden, bedrijfsjuristen te delen? Dit alles wordt vanaf nu mogelijk via het nieuwe platform van het IBJ. 

Enkele kliks volstaan om uw opleidingsaanbod zichtbaar te maken voor meer dan 2000 potentieel geïnteresseerde bedrijfsjuristen. 

Elke opleiding, ongeacht of deze een strikt juridisch karakter heeft dan wel op soft skills focust, die een meerwaarde voor het professionele leven van onze leden kan betekenen, komt in aanmerking voor erkenning. 

De kost voor deze visibiliteit is gelijk aan de deelnamekost die u voor uw opleiding aanrekent met een minimum van €25 en een maximum van €695. Indien de opleiding gratis is voor de bedrijfsjurist, betaalt de opleidingsverstrekker ook niets voor de erkenning van de opleiding. 

Aarzel dus niet! Surf naar onze website en registreer u via de tab opleidingsverstrekker. Een login en paswoord zullen u toegekend worden na het indienen van de eerste aanvraag. 

Voor bijkomende info kan u terecht op de FAQ met betrekking tot de Voortgezette Opleiding. U kan ons ook bereiken via [email protected].

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network