Vialegis en Legalia bundelen hun krachten
24/01/2019

Vialegis, marktleider op de Belgische markt inzake rekrutering van juristen en fiscalisten en inzake legal interim management, heeft Legalia, eveneens een nichebedrijf in ‘legal staffing’, overgenomen.

Legalia, dat zich sinds 2012 ontwikkelt onder leiding van de oprichter Harold Dulait, heeft een prominente plaats verworven in de markt van de gespecialiseerde juridische rekruterings- en interim management-bedrijven, vooral op de Franstalige markt. Naast Harold Dulait werken bij Legalia, dat zijn hoofdkantoor in Wavre heeft, twee consultants.

Harold Dulait: “Wij zijn verheugd het team van Vialegis, dat een uitstekende reputatie heeft in onze sektor, te vervoegen. Samen zullen we ongetwijfeld nog beter in staat zijn om onze klanten te bedienen en onze kandidaten mooie carriere-mogelijkheden te bieden. “

Philippe Jadoul, CEO van Vialegis, vult aan: “Wij kennen Harold en Legalia al een aantal jaren en hebben hen steeds gerespekteerd als een beloftevolle, correcte en degelijke concurrent. Het feit dat onze werkwijze en waarden nauw bij elkaar aansluiten, evenals de geografische complementariteit, maakt onze samenwerking evident. Wij kijken er erg naar uit om met Harold en zijn collegas samen te werken.”

Harold Dulait en zijn twee collegas zullen het team van Vialegis integreren en hun aktiviteiten verderzetten onder de naam Vialegis. Vialegis zal voortaan kantoren hebben in Diegem en Waver.

 

Over Legalia:

Legalia is gespecialiseerd in de rekrutering van juristen, paralegals en compliance-experten alsmede in legal interim management. Legalia biedt zijn diensten aan zowel aan bedrijven als aan advocatenkantoren, en dit voornamelijk in Brussel en Wallonie. Legalia heeft steeds veel belang gehecht aan een hoge mate van professionalisme, met als waarden luistervaardigheid, discretie, kwaliteit en diepgang.

Over Vialegis:

Vialegis is ‘first-mover’ en marktleider op de Belgische markt voor de rekrutering van juristen en legal interim management. In 2018 werden meer dan 150 juristen, fiskalisten, advocaten, notariele juristen en paralegals gerekruteerd voor bedrijven, advocatenkantoren en notariaten. Daarnaast heeft Vialegis momenteel meer dan 100 legal interim managers werkzaam op projectbasis. Het Belgische Vialegis-team telt 14 consultants. Vialegis heeft eveneens aktiviteiten in Luxemburg en Spanje en heeft in 2018 het Duitse Schollmeyer & Steidl overgenomen. Sinds midden 2017 maakt Vialegis deel uit van House of HR, een internationale en gespecialiseerde HR-groep.

Zie ook : Vialegis

LexGO Network