14/01/19

Stevige versterking voor Public & Regulatory team NautaDutilh

Het advocatenkantoor NautaDutilh verwelkomt Jens Mosselmans en zijn team. De nieuwe leden van het Public & Regulatory team van NautaDutilh werkten voordien samen in een nichekantoor gespecialiseerd in publiek recht.

Jens Mosselmans is geen onbekende bij NautaDutilh. Hij keert terug als local partner nadat hij van 2005 tot 2014 reeds binnen de Public & Regulatory praktijk van het kantoor werkte. Mosselmans staat zowel bedrijven als overheidsinstanties bij in het administratief recht. Hij heeft een bijzondere expertise in overheidsopdrachten, met een bijkomende specialisatie in de zorgsector (healthcare en life sicences).

Ook inzake energie-, omgevings- en milieurecht staat Mosselmans op regelmatige basis cliënten bij. In deze praktijkgebieden heeft hij een ruime ervaring, zowel op het vlak van transacties als in hoedanigheid van litigator in procesvoering bij de Raad van State, het Grondwettelijk Hof, Arbitragecolleges en burgerlijke hoven en rechtbanken. 

Dirk Van Gerven, Managing Partner van NautaDutilh Brussel: "Ons kantoor kende de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei, zoals blijkt uit de eerdere aanwervingen op het vlak van privacy en gegevensbescherming, Corporate M&A en nu binnen Public & Regulatory. Ik ben ervan overtuigd dat de Public & Regulatory praktijk goed zal gedijen onder de hoede van Jens Mosselmans en Patrick Peeters, die reeds aan het hoofd staat van de praktijk sinds 2005. De nieuwe aanwinsten zullen ongetwijfeld onze dienstverlening op het vlak van Public & Regulatory verder laten groeien."

dotted_texture