Grant Thornton benoemt twee nieuwe partners
23/01/2019

 

Grant Thornton, de bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, benoemt met ingang van 1 januari 2019 twee nieuwe partners in de afdelingen Transaction Advisory Services en Audit & Assurance. Hun aanstelling brengt het totaal aantal partners binnen de organisatie op 28.

Mark Ernots (°1979) begon zijn loopbaan als externe auditor bij KPMG in België, nadien in Australië, om vervolgens expertise op te bouwen in Transaction Advisory gedurende 10 jaar. Als nieuwe partner bij Grant Thornton zal hij zich verder blijven inzetten om de lokale en internationale klanten te begeleiden bij hun fusies en overnames, en dit zowel langs de koop- als verkoopzijde. Daarbij ligt zijn focus voornamelijk op bedrijfswaarderingen en due diligence onderzoeken, voor zowel scale-ups, corporates als private equity bedrijven.

Aman Kuderbux (°1976), wettelijke auditor, startte zijn carrière als externe auditor bij EY. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in externe audit, met een specialisatie in US GAAP, IFRS en auditmethodologie. Aman wordt Audit & Assurance partner binnen Grant Thornton, waar hij zal meebouwen aan de verdere expansie van de afdeling.

Mark Ernots & Aman Kuderbux

Aman Kuderbux verduidelijkt zijn ambitie: “Om​​ een effectieve en efficiënte audit uit te voeren zijn de belangrijkste sleutelwoorden integriteit, onafhankelijkheid en objectiviteit. Alleen zo kunnen wij de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening blijven garanderen, en zo, daaraan gerelateerd, een hoge mate van klantentevredenheid.”.

Mark Ernots voegt daaraan toe: “Ik verwacht dat onze adviesverlening in de komende jaren belangrijke veranderingen zal ondergaan door technologische evoluties in financiële rapportering. Door middel van data analytics en visuele rapportering kunnen wij onze klanten op een snelle manier diepgaande analyses en inzichten bieden.”

Koert Verbruggen, CEO Grant Thornton België, benadrukt tot slot: “Ons doel is en blijft om pragmatisch advies te leveren, op maat van onze klanten, en ervoor te zorgen dat onze klanten een duidelijk zicht hebben op alle risico’s en opportuniteiten. Mark en Aman brengen met hun jarenlange expertise, zowel in het internationale segment als bij middelgrote Belgische ondernemingen, de nodige kennis en ervaring aan boord om mee de verdere uitbreiding van ons dienstenaanbod te verwezenlijken. Onze toekomstige groei is mee afhankelijk van de kennis en expertise van onze medewerkers. De aanstelling van deze jonge vennoten is dus een essentiële factor voor onze continuïteit en expansie”.

Zie ook : Grant Thornton

LexGO Network