04/12/18

Stibbe benoemt twee nieuwe partners en drie counsels

Stibbe benoemt Floris ten Have (mededingingsrecht, Amsterdam) en Julien Bogaerts (corporate en finance, Brussel) tot partner. Johan Zwemmer (arbeidsrecht, Amsterdam), Li Wee Toh (energierecht en industrie, Amsterdam) en Giovanni Smet (fiscaal recht, Brussel) zijn benoemd tot counsel. De nieuwe benoemingen gaan in vanaf 1 januari 2019.

Nieuwe partners: Floris ten Have en Julien Bogaerts

Een veranderend ondernemingsklimaat, toenemende economische complexiteit en strenger toezicht maken het van cruciaal belang dat organisaties zich bewust zijn van de implicaties van het mededingingsrecht. Vanuit de mededingingspraktijk van Stibbe in Amsterdam adviseert Floris ten Have (35) bedrijven in diverse industrieën over alle aspecten van het mededingingsrecht. Floris voert een brede internationale praktijk die het kartelrecht, fusiecontrolerecht en misbruik van machtspositie beslaat. Zijn expertise werd vorig jaar onderstreept met een vermelding als 'Next Generation Lawyer' in The Legal 500.
  
Derk Lemstra, Managing Partner van Stibbe Amsterdam: "We zien dat de behoefte van cliënten aan hoogwaardig juridisch en strategisch advies in het mededingingsrecht snel toeneemt. Floris heeft zijn uitzonderlijk talent in zowel nationaal als internationaal mededingingsrecht bewezen. Zijn benoeming betekent een belangrijke versterking van het sterke team van onze mededingingsrechtadvocaten.

De Brusselse corporate en finance praktijk van Stibbe wordt versterkt door de benoeming van Julien Bogaerts (34) tot partner. Julien begon zijn carrière bij Stibbe meer dan tien jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een erkend specialist op het gebied van complexe vennootschapstransacties en financieringen. Zijn expertise omvat internationale en nationale fusies en overnames, corporate governance en compliance, publieke overnames en kapitaalmarkten.

Jan Peeters, Managing Partner van Stibbe Brussel: "We zijn zeer verheugd om onze corporate en finance praktijk verder uit te bouwen met Julien Bogaerts, een talent van eigen bodem, en om Giovanni Smet de kans te geven om zich verder te ontwikkelen binnen ons kantoor. Deze nieuwe benoemingen zijn belangrijke stappen in de versterking van onze praktijken corporate en finance en fiscaal recht. Hun sterke juridische vaardigheden, pragmatische aanpak en verfrissende inzichten zijn van onschatbare waarde voor Stibbe."

Nieuwe counsels: Johan Zwemmer, Li Wee Toh en Giovanni Smet

Naast twee partners benoemt Stibbe ook twee nieuwe counsels in Amsterdam, Johan Zwemmer (arbeidsrecht) en Li Wee Toh (energierecht en industrie), en één in Brussel, Giovanni Smet (fiscaal recht). Johan Zwemmer (42) is gespecialiseerd in individueel en collectief arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht binnen het Amsterdamse kantoor van Stibbe. Hij is daarnaast als docent en onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Nadat Johan in 2012 promoveerde, groeide hij al snel uit tot expert op het gebied van flexibiliteit in arbeidsrelaties. Li Wee Toh (40) is werkzaam bij de Amsterdamse energie- en industriepraktijk. Zij is een sectorspecialist met expertise in projectontwikkeling en complexe commerciële contracten (inclusief stroomafnameovereenkomsten), met name voor offshore en onshore windparken, upstream olie en gas, energie- en industriële installaties, pijpleidingen, en cleantech. Giovanni Smet (34) maakt sinds 2008 deel uit van de Brusselse praktijkgroep fiscaal recht. Hij is gespecialiseerd in Belgisch en internationaal fiscaal recht en heeft een ruime ervaring in vennootschapsbelasting en indirecte belastingen. Giovanni werd vermeld als ‘Next Generation Lawyer’ in de 2018 editie van The Legal 500. 

dotted_texture