Nieuwe vennoot bij Loyens & Loeff Belgiƫ
17/12/2018

Loyens & Loeff kondigt met trots aan dat Robrecht Coppens vanaf 1 januari 2019 zal toetreden als nieuwe vennoot in de praktijkgroep Corporate/M&A.

Robrecht Coppens (1984), advocaat, is lid van de praktijkgroep Corporate/M&A in België. Hij legt zich toe op fusies, overnames en joint ventures. Robrecht heeft een grote expertise ontwikkeld in private equity transacties en wordt in deze sector dan ook erkend als ‘next generation lawyer’ door The Legal 500 EMEA (2018). Cliënten waarderen zijn scherp inzicht gecombineerd met een pragmatische, no- nonsense en commerciële houding. Vanuit een passie voor ondernemen en innovatie en als hoofd van het Loyens & Loeff Startup Team, is hij bovendien actief in venture capital transacties en begeleidt hij startup entrepreneurs.

Marc Vermylen, Managing Partner Loyens & Loeff België: “De benoeming van Robrecht is een heuse aanwinst voor het Corporate/M&A team en voor heel het Brusselse kantoor. Met zijn expertise en zijn innovatieve mindset is zijn benoeming een logische stap binnen onze toekomstvisie waarin wij de dienstverlening naar klanten verder willen uitbouwen. In een steeds sneller veranderende digitale wereld, verwelkomen wij hem dan ook graag binnen onze vennotengroep waarin hij samen met de andere vennoten een leidende rol zal opnemen om ons kantoor als “lawfirm of the future” op de kaart te zetten.”

Zie ook : Loyens & Loeff CVBA ( Mr. Robrecht Coppens )

LexGO Network