Hugo Keulers nieuwe Managing Partner bij advocatenkantoor Lydian
26/12/2018

Hugo Keulers volgt Peter De Ryck vanaf 1 januari op als Managing Partner bij het onafhankelijke advocatenkantoor Lydian. Recent won het kantoor nog de award voor ‘Best Belgian Law Firm’ op de Trends Legal Awards. Lydian wil zich de komende jaren blijven onderscheiden met zijn pragmatische en lokaal verankerde aanpak. “De kracht van Lydian zit hem erin dat de mensen hier als één team hun schouders onder het kantoor zetten. Iedereen bij Lydian draagt ondernemerschap uit en is steeds bereid the extra mile te gaan, hetgeen onze cliënten alleen maar ten goede komt.”

Hugo Keulers is sinds 2001 partner bij Lydian, en is er gespecialiseerd in verzekeringsrecht en geschillenbeslechting. Het is de traditie dat de functie van Managing Partner om de drie jaar roteert in het kantoor. Sinds Keulers’ vorige passage als Managing Partner (2004-2007) is Lydian verdubbeld in grootte. Zowel in België als daarbuiten is het gekend als professioneel en toonaangevend advocatenkantoor.

Hugo Keulers, Managing Partner bij Lydian: “Ik erf van Peter De Ryck een goed geoliede machine. Het is mijn ambitie om de komende drie jaar de sterke reputatie van Lydian verder uit te bouwen, zowel naar onze cliënten als medewerkers toe. Ons uitstekend managementteam laat mij toe deze ambitie te realiseren zonder de aandacht en focus op cliënten te laten verslappen.”

Pragmatisch

Eerder dit jaar won Lydian nog als eerste onafhankelijk kantoor de award voor beste Belgische advocatenkantoor op de Trends Legal Awards. Het kantoor kreeg daarbij lof voor zijn pragmatische en flexibele ingesteldheid. Als onafhankelijk advocatenkantoor kan Lydian rekenen op een breed internationaal netwerk, en kan het steeds inspelen op lokale noden. Daarom opende Lydian de afgelopen jaren ook kantoren in Antwerpen en Hasselt.

Samen met de aanstelling van Keulers benoemt Lydian tevens Koen Poncelet, voormalige accounting manager, als nieuwe COO. Ook hij neemt de fakkel op 1 januari 2019 over. Verder benoemt het advocatenkantoor ook vijf nieuwe counsels, met name Virginie Bazelmans, Anne Catteau, Florence Colpaert, Iris Hemelaer en Bruno Stroobants.

Ondernemerschap

Buiten de professionele dienstverlening naar cliënten toe benadrukken zowel werknemers als advocaten bij Lydian de aangename werksfeer op het kantoor. Dit kwam de afgelopen week opnieuw tot uiting in Lydians acties rond ‘De Warmste Week’.

De kracht van Lydian zit hem erin dat de mensen hier als één team hun schouders onder het kantoor zetten”, verduidelijkt Keulers. “Iedereen bij Lydian draagt ondernemerschap uit en is bereid steeds the extra mile te gaan, wat onze cliënten alleen maar ten goede komt.”

Zie ook : Lydian ( Mr. Hugo Keulers )

LexGO Network