NautaDutilh versterkt Brusselse Corporate M&A praktijk met komst van Philippe Remels
05/11/2018

Het advocatenkantoor NautaDutilh verwelkomt Philippe Remels als nieuwe vennoot in zijn Brussels kantoor. De komst van Philippe Remels betekent voor NautaDutilh een verdere versterking van de Corporate M&A praktijk van vier naar vijf vennoten. Philippe Remels heeft 20 jaar ervaring in het vennootschapsrecht en komt van het internationaal advocatenkantoor Linklaters in Brussel.

Het werk van Philippe dekt alle domeinen van het vennootschapsrecht, met een bijzondere focus op fusies en overnames, vennootschapsrechtelijke herstructureringen, aandeelhoudersovereenkomsten, joint ventures, private equity transacties en capital markets. Hij heeft een uitgebreide ervaring in en bijzondere kennis van gereguleerde sectoren als life sciences, healthcare, chemie en energie. Deze expertise sluit uitstekend aan bij de sectorfocus van NautaDutilh Brussel.

Dirk Van Gerven, Managing Partner van NautaDutilh Brussel: “Zes maanden managing partner en al meteen een grote vis in het net."

"We zijn trots om een topadvocaat als Philippe te verwelkomen en we zijn ervan overtuigd dat zijn komst een perfecte aanvulling en versterking van ons Corporate M&A team is", aldus Dirk Van Gerven, managing partner van NautaDutilh Brussel. “Dit is na de recente komst van Brahim Benichou als Of Counsel in Privacy & Data Protection een nieuwe versterking en het zal zeker niet de laatste zijn”.

Zie ook : NautaDutilh ( Mrs. Philippe Remels )

LexGO Network