Mr. Franklin - een nieuw kantoor in de niche van IP, ICT en GDPR
12/11/2018

Olivier Sustronck en Pieter Van Aerschot startten in oktober 2018 met het nicheadvocatenkantoor Mr. Franklin. In november 2018 vervoegde Olivier Vandeputte het team. Als advocaten en data protection officers zijn zij gespecialiseerd in GDPR, ICT, IP en nieuwe technologieën. Het kantoor is gevestigd te Brugge, Lieven Bauwensstraat 20.

Mr. Franklin is een innovatief advocatenkantoor dat staat voor een persoonlijke, informatieve en duidelijke aanpak. Bij Mr. Franklin vindt de cliënt een juridisch klankbord en een strategische partner die vrank en recht door zee is. Voor hun naam lieten de stichters zich inspireren door Benjamin Franklin. Hij was één van de founding fathers die meeschreef aan de Amerikaanse Grondwet. Hij stond voor ondernemerschap, innovatie, diplomatie en kennisoverdracht. Bij Mr. Franklin streven ze ernaar die kenmerken een hedendaagse invulling te geven.

Aan het advocatenkantoor is ook een academy gekoppeld waar cliënen een uitgebreid aanbod van artikelen uit de vakdomeinen kunnen raadplegen en ze zich kunnen inschrijven voor workshops en seminaries.

Verdere info is te vinden op de website www.misterfranklin.be.

Zie ook : Mr. Franklin

LexGO Network