Wolters Kluwer en IBJ hernieuwen partnership
21/10/2018

Wolters Kluwer en het Instituut voor Bedrijfsjuristenhebben hun samenwerking opnieuw met een jaar verlengd. Net zoals het voorbije jaar, slaan beide partijen de handen in mekaar om zoveel mogelijk kennis en expertise te delen.

Zowel Wolters Kluwer als het IBJ willen de dienstverlening aan bedrijfsjuristen en paralegals verder versterken en hen maximaal ondersteunen in de uitvoering van hun job. De leden van het IBJ krijgen daarom via Wolters Kluwer toegang tot: 

  • Een breed gamma aan innovatieve producten en publicaties op maat van de bedrijfsjurist en paralegal: KLEOS, Effacts, GDPR-compliance software, Jura, …

  • Kwalitatieve opleidingen, gericht op zowel juridisch-technische als managementvaardigheden

  • Expertise omtrent nieuwe technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence en Big Data en een abonnement op Wolters Kluwers nieuwste AI-oplossing, Legal Insights

Op 15 november neemt Wolters Kluwer deel aan de Dag van de bedrijfsjurist, waar deelnemers tijdens de middagpauze een workshop van Wolters Kluwer kunnen bijwonen. Ze krijgen daarbij de keuze tussen een workshop die inzoomt op de belangrijkste uitdagingen voor de bedrijfsjurist en een rond compliance. 

Meer informatie over het aanbod van Wolters Kluwer voor juridische professionals is hier te vinden.

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network