Pieter De Koster wordt vennoot bij Bird & Bird
05/10/2018

Met de benoeming van Pieter De Koster als vennoot in Brussel breidt het internationale advocatenkantoor Bird & Bird haar International Human Resources Practice uit.

Pieter heeft meer dan 30 jaar ervaring in adviesverlening inzake Employment and Benefits en komt van het Belgische advocatenkantoor Strelia. Voordien was hij vennoot bij Allen & Overy in Brussel waar hij gedurende meer dan 10 jaar aan het hoofd van de Belgische en International Employment Practice stond. Pieter is één van de meest toonaangevende advocaten in arbeidsrecht in België en één van de weinigen met een echte internationale ervaring. In de afgelopen 15 jaar stond hij in alle belangrijke juridische gidsen consistent vermeld als vooraanstaand advocaat in arbeidsrecht.

Samen met Pieter maakt Counsel Cecilia Lahaye de overstap van Strelia; zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en burgerlijke rechtszaken.

Anne Federle, Hoofd van het kantoor van Bird & Bird in Brussel, zegt: "We zijn verheugd om Pieter en Cecilia te verwelkomen in ons kantoor in Brussel. Pieter is één van de meest gerespecteerde advocaten in België en brengt een ongelooflijke expertise in Belgisch en internationaal arbeidsrecht mee. Zijn ervaring in complexe arbeidsrechtgeschillen en zijn adviserend werk aan bestuur, zal de capaciteiten van ons employment team versterken om cliënten nog beter te ondersteunen in hun meest uitdagende HR-problemen. In tijden van grote onzekerheid, als gevolg van de Brexit, zal zijn expertise ook gewaardeerd worden door cliënten die het hoofd moeten bieden aan veranderende structuren."

Ian Hunter, Co-Head van Bird & Bird's employment practice deelt dat enthousiasme:  "We zijn verheugd Pieter en Cecilia te verwelkomen bij Bird & Bird. Hun aanwerving is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van onze employment practice.  Pieters uitgebreide expertise op vlak van arbeidsrecht en burgerlijke rechtszaken zal onze praktijk zowel in Brussel als in de internationale vestigingen van onze firma versterken."

Pieter voegt toe: "Ik ben verheugd om het employment team van Bird & Bird te vervoegen. Door de grote internationale aanwezigheid van het kantoor zal ik cliënten kunnen ondersteunen op het vlak van arbeidsrecht zowel in België als in de rest van de wereld.  Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van Bird & Bird's dynamische en snelgroeiende employment practice en om samen te werken met mijn nieuwe collega's in Brussel en overal ter wereld." 

Zie ook : Bird & Bird (Belgium) LLP

LexGO Network