IBJ en Loyens & Loeff hernieuwen partnership
02/10/2018

Loyens & Loeff en het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ) hernieuwen hun inhoudelijke samenwerking. Het is de intentie van beide partijen om op regelmatige basis hun kennis en ervaring met betrekking tot actuele onderwerpen uit te wisselen.

Loyens & Loeff zal op regelmatige basis haar expertise rond actuele topics met IBJ blijven delen. Marc Vermylen, Managing Partner bij Loyens & Loeff België verduidelijkt : “Het eerste jaar van samenwerking (2017 - 2018) is zeer goed verlopen voor beide partijen. Het is daarom logisch dat we onze samenwerking in 2019 willen verderzetten en versterken. Wij kijken ernaar uit om onze knowhow te blijven delen met de IBJ-leden.” 

De samenwerkingsprojecten richten zich op actuele thema’s zoals de juridische uitdagingen na de Brexit of bv. op onderwerpen met betrekking tot regulatory en/of compliance. 

Het IBJ is eveneens verheugd over dit samenwerkingsakkoord: “Dit past geheel in onze strategie om met kwalitatieve partners in zee te gaan om alzo aan onze leden een toegevoegde waarde te bieden” bevestigt Ludo Deklerck, Directeur-Generaal van het IBJ.

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network