Allen & Overy meest innovatieve advocatenkantoor van Europa volgens Financial Times
10/10/2018

Advocatenkantoor Allen & Overy is voor de zesde keer bekroond tot het meest innovatieve advocatenkantoor in Europa volgens Financial Times. Ook in de categorie ‘New Markets & Capital’ sleept Allen & Overy een award in de wacht. Deze record-overwinning bevestigt de voortrekkersrol van Allen & Overy op het vlak van innovatie in de Europese rechtspraktijk. 

Financial Times heeft Allen & Overy opnieuw bekroond als het meest innovatieve advocatenkantoor in Europa. Het advocatenkantoor staat bovenaan de FT Innovative Lawyers Report, één van de meest prestigieuze legal rankings in Europa. Allen & Overy scoort het beste over alle categorieën heen, en kaapt zo voor de zesde keer de overkoepelende titel ‘Most Innovative Law Firm in Europe’ weg, een overtuigend record. Ook in de categorie ‘New Markets & Capital’ komt het als winnaar uit de bus, met de ondersteuning van de fintech start-up Nivaura, de eerste cryptomunt obligatie-uitgifte wereldwijd. 

De titel ‘Legal Innovator of the year’, ging dan weer naarJonathan Brayne, partner van Allen & Overy en oprichter van Fuse, de legal incubator van Allen & Overy. Ook in andere categorieën blinkt Allen & Overy uit, zoals in de categorie ‘New Products and Services’ (met het online platform BrexitMatrix), de categorie ‘Dispute Resolution’, en de categorie ‘Strategy and Changing Behaviours’. 

Senior Partner van Allen & Overy, de Belg Wim Dejonghe, toont zich fier op de award: “We streven ernaar innovatief te zijn in alle aspecten van onze business, zodat we onze cliënten de beste service kunnen bieden. Deze award voor de zesde keer winnen is een eerbetoon aan iedereen bij Allen & Overy die elke dag hard werkt om ervoor te zorgen dat we de leider in innovatie zijn en kunnen blijven.” 

Zie ook : Allen & Overy (Belgium) LLP

LexGO Network