Lydian en IBJ partnership
24/09/2018

Het Instituut voor bedrijfsjuristen en Lydian - een groot onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor dat middelgrote ondernemingen en grote bedrijven adviseert (zowel nationaal als internationaal), zetten hun samenwerking verder. De samenwerking, die vorig jaar van start ging, bleek een schot in de roos, en zorgde ervoor dat beide spelers hun banden verder hebben aangehaald en samen een breder publiek konden bereiken.

Collaboratie met het IBJ blijkt een win-win situatie

Peter De Ryck, Managing Partner bij Lydian zegt: “De samenwerking met het IBJ het voorbije jaar was voor ons een erg positieve ervaring. Het doel was om de IBJ-leden op een gestructureerde manier te ondersteunen en van onze bedrijfsexpertise te voorzien, en dat is zeker gelukt. We zetten de samenwerking met het IBJ dan ook graag verder zodat Lydian ook in de toekomst kan blijven inspelen op de behoeften van hun leden.” 

Ludo Deklerck, Directeur-generaal van het IBJ, gaat akkoord: “Het voorbije jaar werd duidelijk dat de samenwerking tussen Lydian en het IBJ echt wel waardevol is. We kijken er dan ook naar uit om op hetzelfde elan samen verder te werken.

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network