Legaltech in actie: advocatenkantoor Intolaw genomineerd voor Credit Management Innovation Award 2018
27/09/2018

Het advocatenkantoor Intolaw is een van de vier genomineerden voor de Innovatieprijs van het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM). De uiteindelijke winnaar van deze eerste editie van de Innovatieprijs zal worden bekendgemaakt op donderdag 18 oktober aanstaande tijdens Credit Expo 2018 in de evenementenhal Docks Dome te Brussel.

De IvKM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop creditmanagement plaatsvindt. De onafhankelijke jury, bestaande uit het bestuur van het IvKM, onder voorzitterschap van de bezieler van het instituut, Prof. Ludo Theunissen, heeft vier ingediende projecten genomineerd, waaronder dat van Intolaw. 

Het project van Intolaw behelst een volledig geautomatiseerd invorderingsproces waarbij een crediteur één of meerdere facturen kan opladen en zonder bijkomend intikwerk het invorderingsproject wordt opgestart. Intolaw wil aan de hand van de nieuwste technieken (Machine learning, A.I. en OCR) eenvoudige processen volledig automatiseren. Dit verzekert een maximale ontzorging van alle betrokken partijen in een invorderingsproces van onbetaalde facturen en het opzetten van een platform waarbij en de crediteur en het advocatenkantoor en het gerechtsdeurwaarderskantoor op de meest (kosten)efficiëntie wijze worden geholpen. Het project resulteert in een vlottere doorstroom van facturen, duidelijkere communicatie en opvolging en vlotte afhandeling van het invorderingsproces.

Zie ook : Intolaw Advocaten BV BVBA

LexGO Network