Intersentia en het IBJ sluiten samenwerking
16/09/2018

Intersentia en het IBJ hebben zopas een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het komende jaar zullen ze hun kennis en expertise combineren en hun dienstverlening aan bedrijfsjuristen versterken.

Zo krijgen de leden van het IBJ een betere toegang tot de innovatieve producten en diensten van Intersentia: van praktische opleidingen tot vernieuwende inzichten.

Hans Kluwer, bedrijfsleider van Intersentia: “Intersentia werkt aan een langetermijnrelatie met haar klanten. Het is onze ambitie om hen in elk stadium van hun professionele carrière concrete en bruikbare referentiekennis te verstrekken. Daarbij focussen we niet enkel op kwalitatief hoogstaande informatie, maar ook op heldere en efficiënt bruikbare kennis. Door een nauwere samenwerking met het IBJ kunnen we haar leden gestructureerd en op het juiste ogenblik van de juiste informatie voorzien. Bedrijfsjuristen en advocaten staan hun bedrijf of cliënt bij en verlenen advies. Dat kunnen ze enkel wanneer ze over de juiste informatie beschikken. Een betrouwbare informatie- en kennispartner is daarbij cruciaal.

Over Intersentia: als kennisleverancier van de juridische en economische professional bieden wij vlot raadpleegbare kennis van topkwaliteit in een gevarieerd aanbod van boeken, tijdschriften, databases, compliance-software en opleidingen. Het doel van Intersentia is de klanten in hun professionele activiteiten bij te staan met actuele en bruikbare kennis die onmiddellijk beschikbaar én toepasbaar is in hun concrete dossiers.

Voor de leden van het IBJ betekent dit partnership een versterkte relatie met een van de belangrijke juridische publishers. Op die manier timmert het IBJ verder aan de lange weg van erkenning van de cruciale rol van de bedrijfsjurist”, aldus Ludo Deklerck, Directeur-generaal van het IBJ.

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network