Herman Craeninckx verlaat Stibbe en vervoegt Strelia
28/09/2018

Na een carrière van 30 jaar als vennoot bij Stibbe zet Herman Craeninckx zijn carrière voort als vennoot van het kantoor Strelia, waar hij het departement arbeidsrecht zal leiden.

Herman Craeninckx is een gereputeerd specialist in arbeidsrecht. Hij heeft recentelijk RTL bijgestaan bij haar restructurering, Proximus in haar geschil met Didier Bellens, alsook Belfius en Holcim-Lafarge. Naast zijn activiteiten als advocaat is Herman Craeninckx Voorzitter van de Club van Lotharingen en bestuurder van WWF Belgium en BECI.

Strelia is een zakenadvocatenkantoor waarvan de focus ligt op fusies en overnames, handelsgeschillen en financiële geschillen, zowel in België als in het buitenland. Verschillende vennoten, afkomstig van internationale kantoren en gedreven door de doelstelling om hun cliënten een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden in een middelgrote structuur, hebben Strelia in 2013 opgericht. Herman Craeninckx vindt bij Strelia trouwens zijn vroegere vennoten van bij Stibbe terug, waaronder Jean-Pierre Fierens en Olivier Clevenbergh, die tot in 2011 de managing partner van Stibbe was.

Wij citeren Herman Craeninckx : “Strelia is een kantoor van hoge kwaliteit. Ik ben fier dat ik Strelia kan vervoegen en mijn bijdrage kan leveren tot de toekomstige ontwikkeling van Strelia. Naast het niveau van de advocaten bij Strelia is één van redenen van mijn keuze dat Strelia de ambitie heeft een prominente plaats in te nemen onder de zakenkantoren in België en Luxemburg. »

Olivier Clevenbergh, managing partner van Strelia, voegde hieraan toe: “Het arbeidsrecht is een essentieel element in de activiteit van onze cliënten en het is voor ons primordiaal een kwaliteitsvolle praktijk te hebben op dat gebied. Dankzij de komst van Herman Craeninckx kunnen wij deze ambitie  realiseren».

Zie ook : Strelia ( Mr. Herman Craeninckx )

LexGO Network