Binnenkort een robot als confrater? Legal Tech congres OVB 19/10 - Vroegboekkorting
10/09/2018

KRIJGT U BINNENKORT EEN ROBOT ALS CONFRATER?

De kans is klein, maar toch zullen artificiële intelligentie, blockchain, predictive justice en algoritmen een steeds grotere impact hebben op de werking van de advocatuur.

  • Wat is de impact van de digitale revolutie op de advocatuur vandaag en morgen?
  • Hoe zijn algoritmen te verzoenen met ethische regels?
  • Welke voordelen biedt die technologische innovatie en welke uitdagingen?

Legal tech is het gebruik van technologie en software om juridische diensten te leveren. En die legal tech is al volop in opmars. Dat betekent dat ook bij de advocatuur de informatietechnologie stilaan een actieve partner is geworden, en niet langer een passieve werktool.

Maar waarover gaat het precies? Wat moet u zich voorstellen bij blockchain voor advocaten of bij de juridische waarde van algoritmes? Krijgt u voortaan een collega-robot in uw kantoor, zoals chirurgen nu ook dagelijks met robots “samen”-werken? Of zorgen al die nieuwe snufjes voor een grote disruptie op kantoor en in de rechtbank?

De Orde van Vlaamse Balies organiseert daarom een congres met binnen- en buitenlandse experten in legal tech inclusief beurs.

Op die manier blijven we als beroepsgroep meegroeien in een steeds vernieuwende wereld.

Meer weten over het programma, punten permanente vorming, vroegboekkorting en inschrijving? Klik hier.
 

Congres Legal Tech van de Orde van Vlaamse Balies op 19 oktober 2018 - vind alle info op www.lexgo.be, de site met juridisch nieuws, legal content en juridische vacatures.

Zie ook : Orde van Vlaamse Balies

LexGO Network