Arcas Law verwelkomt nieuwe vennoot en 4 nieuwe medewerkers
07/09/2018

Joost Verlinden is op 1 september toegetreden tot het advocatenkantoor Arcas Law, een ‘litigation boutique’ met vestigingen in Brussel en Antwerpen. Hij komt over van Linklaters LLP, waar hij actief was sinds 1991 en waar hij van 2007 tot 2015 aan het hoofd stond van de geschillenpraktijk. Joost is een doorwinterde advocaat met 30 jaar ervaring in een breed spectrum van commerciële geschillen. Dat spectrum omvat zaken over de aansprakelijkheid van accountants en revisoren, bankzaken, bouwgeschillen, contractuele en mededingingsrechtelijke betwistingen, productaansprakelijkheids-dossiers, vennootschapsgeschillen, vorderingen tegen buitenlandse staten en ‘white collar crime’. In de legal directories Chambers en Legal 500 staat hij sedert jaar en dag gerangschikt als ‘leading litigator’. Joost verdedigt zijn cliënten voor de Belgische hoven en rechtbanken en voor de FSMA en treedt ook op als arbiter en advocaat voor nationale en internationale arbitrage-instellingen (CEPINA, ICC, UNCITRAL, de Belgische Federatie van Diamantbeurzen en in ad hoc arbitrages). 

Met de komst van Joost en de nieuwe teamleden Lieselot Verdonck, Dries Beckers, Kim De Wilde en Valerie Debruyckere breidt Arcas Law haar procedurecapaciteit uit tot 25 advocaten binnen verschillende disciplines van de procedurepraktijk. 

Ingevolge deze uitbreiding is het Brusselse kantoor van Arcas verhuisd naar een nieuw adres te 1000 Brussel, Joseph Stevensstraat 7.

Zie ook : Arcas Law

LexGO Network