NautaDutilh en IBJ tekenen voor een nieuw jaar
19/07/2018

NautaDutilh ging vorig jaar voor het eerst in zee met het IBJ. Vandaag tekenen ze voor een bijkomend jaar vol met samenwerking en kennisuitwisseling.

Dirk Van Gerven, Managing Partner NautaDutilh: “Wij geloven in lange termijnrelaties, met onzecliënten en met het IBJ. De hernieuwing van ons samenwerkingsakkoord past helemaal in deze visie. Samen met het IBJ en zijn leden bedrijfsjuristen kijken we ernaar uit nog beter, nog systematischer en via diverse kanalen kennis te kunnen uitwisselen. Bedrijfsjuristen en advocaten hebben dezelfde opdracht: hun cliënt bij te staan. We kunnen veel leren van elkaar.Het partnership zat reeds goed in jaar 1 en zal enkel hechter worden in jaar 2.”

Ludo Deklerck, directeur van het IBJ voegt daaraan toe : “De samenwerking met NautaDutilh zat van in het begin goed. Ze spelen een actieve rol in de activiteiten van het Instituut en we zijn blijdat ze willen verder werken in hetzelfde stramien.”

 Over NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam. Ons primaire doel is de juridische uitdagingen van onze cliënten aan te gaan en bij te dragen aan het succes van hun bedrijf. Dit doen we niet alleen door juridische adviezen op topniveau te bieden en uitstekende service te verlenen, maar ook door ons te richten op de specifieke behoeften van cliënten, in dialoog te treden en gemakkelijk benaderbaar te zijn.


Het Instituut voor bedrijfsjuristen

Het federale Instituut voor bedrijfsjuristen, opgericht bij wet van 1 maart 2000, is de beroepsorde voor bedrijfsjuristen. Het IBJ telt vandaag 2057 leden waarvan 58% vrouwen en 42% mannen, 61% Nederlandstaligen en 39% Franstaligen uit 769 ondernemingen, uit alle economische, sociale, administratieve en wetenschappelijke sectoren, van KMO tot multinational.

Het IBJ biedt zijn leden een specifiek opleidingsaanbod op maat en waakt over de naleving van de deontologische code en de onafhankelijkheid van zijn leden en het respect door derden van de vertrouwelijkheid van het werk van zijn leden.

Meer informatie: www.ibj.be

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network