Monard Law neemt Belgisch team van Kelley Drye & Warren over
01/06/2018

Monard Law neemt Belgisch team van Kelley Drye & Warren over. Hiermee versterkt het kantoor zich met een team van topspecialisten in Belgisch en Europees arbeidsrecht en met een unieke praktijk in Internationaal Publiekrecht en Diplomatieke Relaties.
 
Bert Theeuwes, vennoot bij Kelley Drye & Warren en voordien Managing Partner van Lorenz, zal met zijn team Monard Law in Brussel vervoegen. Bert is actief in het sociaal recht en het internationaal publiek recht. Hij zal bij Monard Law het departement arbeidsrecht in Brussel leiden en met zijn unieke praktijk in het internationaal publiekrecht de verdere internationalisering van Monard Law helpen  uitbouwen.  

Frédéric Dopagne, counsel bij Kelley Drye en Warren zet eveneens de stap naar Monard Law en zal instaan voor de uitbouw van de praktijk in het internationaal publiek recht en diplomatieke relaties. Naast zijn activiteten binnen het kantoor blijft  Frédéric docent aan de UCL (University of Louvain) en gastprofessor aan de ULg (University of Liège) en de Belgische Militaire School. 
 
Monard Law is zeer verheugd met deze belangrijke nieuwe stap in de ontwikkeling van het kantoor : “Bert Theeuwes en zijn team zijn zeer complementair aan het huidige team sociaal recht binnen Monard Law.  Met Bert en zijn equipe beschikt Monard Law over een team sociaal recht van meer dan 10 advocaten die in staat zijn om alle aspecten van het sociaal recht te behandelen.  We zijn dan ook heel blij en fier dat Bert en zijn team de stap hebben gezet naar Monard Law”, zegt Karen Braeckmans, CEO van Monard Law.  "Ook de nieuwe praktijk in het internationaal publiek recht en de vele internationale contacten die het team met zich meebrengt zullen toelaten dat Monard Law de internationalisering van het kantoor verderzet". Ook nieuwe vennoot Bert Theeuwes reageert enthousiast: "Monard Law is enorm ambitieus en dat werkt aanstekelijk, de recente groei en internationalisering van het kantoor in Brussel gecombineerd met een traditie van kwaliteit en stabiliteit maken het een uniek platfrom op de Belgische markt, ik kijk dan ook erg uit naar de nieuwe samenwerking". 
 
Met een team van meer dan 120 professionals staat Monard Law garant voor een full service dienstverlening aan haar klanten vanuit haar 4 strategische locaties in Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent.

Zie ook : Monard Law

LexGO Network