Groei bij YouConnect!
28/06/2018

Groei staat centraal bij YouConnect. Wij begeleiden juristen in het zetten van bepaalde stappen op professioneel vlak, om hen zo te helpen groeien in hun carrière. Want mensen verbinden, die professioneel een meerwaarde zijn voor elkaar, is onze passie en ons doel.

Ook bij YouConnect zelf blijven wij groeien, niet alleen in omvang, maar ook in expertise. De recente uitbreiding van ons team is daarvan een mooi bewijs.

Sinds april 2018 maakt Marie Van Volcem deel uit van het YouConnect team. Marie is een doorwinterde HR professional. Haar 13 jaar ervaring in recruitment & selection biedt een rugzak aan expertise die ons team naar een nog hoger niveau tilt. Haar empathie naar collega’s, klanten en kandidaten toe is opmerkelijk. Marie werkte zowel bij HR consulting bedrijven als in fast moving companies en leert ons op die manier de noden van bedrijven nog beter begrijpen.

Op 18 juni 2018 verwelkomen wij Stéphanie Verhaegen. Stéphanie startte haar carrière als advocaat bij Eubelius, werkte als bedrijfsjurist bij Delhaize en Alpro, en als legal recruitment consultant. Met deze cocktail van ervaringen, zal zij ongetwijfeld snel haar plaats vinden binnen het bestaande YouConnect team. Het enthousiasme waarmee Stéphanie deze nieuwe uitdaging aangaat is begeesterend. Legal Recruitment is haar passie. Haar lange termijnvisie past bovendien perfect bij de kernwaarden van YouConnect.

Ons vertrouwen hebben beide dames alvast gewonnen!

#groei #empathie #vertrouwen #duurzaamheid

Zie ook : YouConnect

LexGO Network