CMS verwelkomt nieuwe vennoot Arbeidsrecht en Pensioenen
09/05/2018

Het advocatenkantoor CMS kondigt met veel genoegen de komst aan van Meester Elke Duden als vennoot en dit vanaf 1 mei 2018. Elke, gespecialiseerd in arbeidsrecht en pensioenen, volgt Jef Degrauwe op die aan het hoofd stond van het team sociaal recht te Antwerpen en die met pensioen zal gaan na een carrière van meer dan 40 jaar.

Tom Heremans, Managing Partner van CMS België verheugt zich erop “om met Elke te kunnen samenwerken, gezien haar ruime ervaring inzake arbeidsrecht en pensioenen, zowel voor nationale als internationale cliënten. Met haar komst telt het team sociaal recht in België 13 advocaten verdeeld over Brussel en Antwerpen, waarvan 3 vennoten.

Elke was Counsel bij Linklaters sinds 1997, waar zij gedurende meer dan 20 jaar een sterke reputatie opbouwde inzake individueel en collectief arbeidsrecht, met een specialisatie in pensioenrecht. In het internationale repertorium van Chambers and Partners 2018 staat Elke vermeld “als een uitmuntende advocaat inzake pensioenrecht en meer bepaald inzake pensioenen en bonusplannen." Volgens één van haar cliënten heeft Elke Duden een "diepgaande kennis van het vak en excellente contactenrelaties." Een andere cliënt omschrijft haar als "een intelligente persoon met veel empathie en gedrevenheid."

Zie ook : CMS Belgium ( Mrs. Elke Duden )

LexGO Network