Nieuwe gezichten bij Vialegis
23/04/2018

Vialegis verwelkomde recent 2 nieuwe legal recruitment consultants, die het team komen versterken: Annick Hellemans and Els Gossé.

LexGO: find all the news from the Belgian legal world

Annick Hellemans studeerde rechten aan de FU Saint-Louis (kandidaturen), de KU Leuven (licenties) en de Universiteit van Salamanca (Erasmus). Ze werkte 8 jaar als medewerkster bij de kantoren Altius en NautaDutilh. Eind 2005 verlaat ze de balie en begint ze als bedrijfsjurist bij een farmaceutisch bedrijf, waar ze 6 jaar zou blijven. In 2012 besliste ze om als zelfstandige jurist aan de slag te gaan. Ze werkte voor verscheidene klanten, hoofdzakelijk in de farmaceutische sector. In april 2018 besliste ze om het team van Vialegis te vervoegen.

 

Els Gossé studeerde in 2008 af aan de Universiteit Gent als licentiaat in de rechten, en behaalde het jaar nadien een Master in het Fiscaal Recht aan diezelfde universiteit, gevolgd door een certificaat vermogensplanning aan de Brugge Business School. Na haar studies ging ze aan de slag als jurist bij de Commissie voor Boekhoudkundige Normen, waar ze specialiseerde in Belgisch boekhoud- en jaarrekeningenrecht en in IFRS standaarden. In lijn met haar interesse in human resources besliste ze haar carrière een nieuwe wending te geven en ze vervoegde Vialegis in 2018, waar ze zich hoofdzakelijk focust op de werving en selectie van fiscale en juridische profielen. 

 

Zie ook : Vialegis

LexGO Network