DALDEWOLF verwelkomt twee nieuwe vennoten
18/04/2018

Romain Battajon, advocaat aan de balie van Kinshasa, voormalig lid van de balie van Parijs, is als vennoot toegetreden bij het kantoor. Hij heeft er een belangrijke praktijk ontwikkeld in het zakenrecht en fiscaliteit, hij heeft sedert 20 jaar een stevige expertise ontplooid op de Congolese markt voor investeerders en ondernemingen gevestigd te D.R. Congo.

Overigens is Romain Battajon de voorzitter van het ABLE Network / Club 54, een pan-Afrikaanse netwerk en think tank.

Romain Battajon is verantwoordelijk voor het nieuwe kantoor DALDEWOLF te Kinshasa.

De managing partner Patrick De Wolf citeert:

De komst van Romain Battajon als vennoot evenals de start van het bijkantoor DALDEWOLF in de D.R.Congo maken een strategische stap uit in Afrika. Het nichekantoor, bestuurd door een ervaren vennoot zal het vermogen van DALDEWOLF om een dienstverlening van hoge kwaliteit aan locale vennootschappen evenals potentiële buitenlandse investeerder zeker versterken. De markt is er al bijzonder  gevoelig voor”.

 

Yaël Spiegl is gespecialiseerd in fiscale materies, en richt zich voornamelijk op indirecte belastingen, namelijk met een bijzonder nadruk op BTW, een branche van de fiscaliteit die ze al ruim 13 jaar ontwikkelt als advocate en consultant. Na zich jaren te hebben gewijd aan het ontwikkelen van haar expertise en ervaring bij Deloitte, integreert zij in 2012 het team van Olivier Bertin met wie zij het kantoor DALDEWOLF heeft vervoegd ten tijde van de oprichting in 2015.

Haar deskundigheid strekt zich uit over verschillende specifieke thema’s en belastingaspecten, namelijk belasting op de spelen en weddenschappende, vermogensrechtelijke en vastgoedfiscaliteit, alsook registratie- en successierechten. Yaël is evenals een van de advocaat-oprichters van de cel STARTITUP by DALDEWOLF, die jonge ondernemers en startups begeleidt en bijstaat in hun opstartfase en bij hun fiscale vraagstukken.

Yaël geeft ook regelmatig opleidingen en lezingen, en als betrokken advocate die grondig te werk gaat en passie heeft voor haar vak publiceert zij auteur talrijke artikelen en houdt zij ook een fiscale blog bij.

Haar partnerschap plaatst zich in de continuïteit van haar werk en haar inzet bij DALDEWOLF: “na 6 jaar Senior Associate te zijn geweest binnen het kantoor, was de stap om vennoot te worden de evidentie zelve. Binnen het team, geleid door Olivier Bertin, ontwikkelen wij alle fiscale materies. Onze bekwaamheden zijn zeer complementair, hetgeen ons toelaat in de voorhoede te zijn van onze vakgebieden en een steeds meer doeltreffende dienst en kwalitatief advies te bezorgen aan onze cliënten”.

Yaël Spiegl is reeds erkend als “Next generation Lawyer”door The LEGAL 500.

Zie ook : DALDEWOLF

LexGO Network